maandag 6 juli 2015

Speelgoedkist happy baby

Speelgoedkist happy baby

Het speelgoed na het spelen op een vast plekje in de huiskamer of de slaapkamer? Een musthave voor in de woon of slaapkamer. Alle speeltjes netjes opgeruimd op een eigen plekje, en toch binnen handbereik voor je kleintje.


Het deksel is voorzien van een vergrendelbaar . Uitgevoerd in gelakt grenen in de kleur wit. Het is voorzien van een vergrendelbaar scharnier voor het deksel. Deze ruime speelgoedkist is ideaal om al het speelgoed of dekens.


Nu in de aanbieding, bestel online! Snel en gratis thuis bezorgd door Babyzaak- Online. Speelgoedkist om de speelgoed in te bergen. De bestverkochte producten voor: happy baby speelgoedkist wit. Wel zo gemakkelijk als je er nog iets op wilt zetten.


En we kunnen deze kisten ook personaliseren . De dekenkisten worden geheel opgebouwd geleverd. Gegarandeerd Topkwaliteit. Grote voorraad = Snel thuisbezorgd! Hybrib speelgoedkist op wielen en voorzien van een veiligheids klep sluiting.


Gemakkelijk voor het opbergen van allerlei spullen. Volledige grootte weergeven. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Speelgoedkist happy baby

Shop de persoonlijkste en uniekste cadeaus bij Atelier Nanda voornamelijk van hout. Zoals speelgoedkisten met geboortekaartje en houten kraamcadeaus. Ook voor de grote speelgoed voorraden hebben wij speelgoedkisten.


Of een mooie speelgoedkist of dekenkist ? Ze hebben bijvoorbeeld wiegjes, baby en kinderkamers, speelgoe speelgoedkisten , stoeltjes voor de . LET OP: Deze dekenkist kan . Deken( speelgoedkist ) Happybaby. Deze kist van Bopita is in een aantal leuke kleurtjes verkrijgbaar. De kist is voorzien van een . Happy Baby mag niet ontbreken bij het uitkiezen van een babykamer.


Voorzien van een vergrendelbaar scharnier voor het deksel. Verzamel al het speelgoed in de vrolijke kisten van Happy Farm. Wat is er nou leuker dan een stoere schatkist met de naam van het kindje? Happy baby dekenkist opgeruimd staat netjes.


Ideaal voor het opbergen van het speelgoed. Aan de voorzijde zit een stoer slot met . De afdruk van het geboortekaartje komt op de kist zoals foto 2. Ook te gebruiken als opbergkist waarin je al het speelgoe knuffels e. Decoratieve opbergkist met de naam van het kindje. Op de box komt de naam van het kindje gespoten, geschilderd of met sticker letters. Strak of juist sierlijk, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts