donderdag 9 juli 2015

Leenbakker de kuip

Leenbakker de kuip

Heeft u ook last van condens op de ramen van uw woning? Natte ramen in huis worden veroorzaakt door condens ; vocht die als damp in een ruimte hangt. Dit zorgt op langere termijn voor een ongezond binnenklimaat. De hoeveelheid vocht die ontstaat probeert te ontsnappen uit uw woning maar slaat uiteindelijk op de ramen , mogelijk zowel op de binnen - als . Lees hier hoe je van beslagen ramen en condens in huis weg kunt krijgen en kunt voorkomen.


Leenbakker de kuip

Binnen je was drogen zorgt voor extra condens in huis. Goede ventalatie in huis voorkomt de meeste condens - en vochtproblemen. Vooral in de ochtend is het gevolg van condensatie goed waar te nemen. De ramen zijn dan beslagen door kleine waterdruppeltjes die gedurende de nacht op . Er zit een ventilatiesysteem met automatische roosters boven de ramen die zelf.


Die condens ad binnenkant vd ramen is dus vanaf een graag of + buiten, . De boosdoener is in dit geval condens die zich op de koude ramen afzet. Spring naar Vochtige ramen - Zet simpelweg een raam op een kier. Op die manier creëer je continue ventilatie en voorkom je condens.


Leenbakker de kuip

Last van condens op ramen ? Goede ventilatie regel je het beste met een systeem. Op zeer veel ramen komt condens en vocht voor. Dit kan op allerlei plekken . Vaak is condens een signaal dat er te veel vocht in uw woning aanwezig is.


Condensatie is namelijk vocht . Nu het buiten wat kouder wordt en wij hier een 14-tal dagen wonen, heb ik veel condenswater langs de binnenkant onderkant van de ramen. Brengt dat niet zo toffe duo de nacht door in je slaapkamer? Ondanks dat ik geïsoleerde ramen heb is er altijd condens aan de binnenkant en in de glijgootjes. Er zitten wel gaatjes in het aluminium frame, maar die zijn niet . Vocht op ramen binnenshuis is het gevolg van slechte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts