donderdag 9 juli 2015

Brocante spekkast

Vind brocante spekkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De afmetingen zijn: 85c, bree 45cm diep en 140cm hoog. Eventueel met bijpassend . Mooie kasten beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.


Brocante spekkast

Brocante meidenkast OP AANVRAAG LEVERBAAR. Online shoppen in de brocantewebwinkel voor uw gehele inrichting in de brocante en landelijke sfeer, Were Home, waar huis thuis wordt. Broodkast Kasten - Unieke oude brocante kasten en kasten op maat gemaakt zoals . Meubelcollectie Leicester is een compleet woonprogramma met prachtige shutter deurtjes.


De grenen meubelen worden . Spek kast met brocante stijl. Deze spek kast heeft links een deurtje en rechts vier grote laden voor veel opbergruimten. Maatwerkkasten met een oude look ! Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel.


Een prachtige volledig massief grenen spekkast. Deze brocante kast (kruising tussen een meiden- en spekkast ) is gerestyled in onze eigen Chalky Shades krijtverfkleur Loft. Old BASICS heeft brocante brood- of spekkasten in elke maat, indeling en kleur. Zoals jullie misschien al hebben gelezen, vind ik het ook erg leuk om meubeltjes op te knappen.


Dit brocante theemeubel vond ik te hoog op zijn poten staan en een beetje oubollig. Altijd al gedroomd van een interieur met die gezellige en warme landelijke sfeer? Choose your language: bekijk onze. TV uitzending RTLWoontips bekijk onze Bedrijfsvideo Volg ons op. Dit is een mooie zachte kleur roze.


Leuk voor in een babykamer of als servieskast in de keuken. Fleur de kinderkamer op met een schitterend antiek of brocante bedje. Maak uw meidenkamer echt af met een hippe spekkast. Wij reizen bijna heel Europa af op zoek naar nieuwe brocante en vintage schatten. Meubels, verlichting, accessoires, curiosa.


Voorwerpen die al een leven . Ask for price (FOR TRADE ONLY). Mooie grote spekkast die dit interieur een extra uitstraling geeft. Webwinkel met brocante , oude, antieke kasten, voornamelijk linnenkasten. Welkom op ons twitter account. Landelijke strakke spekkast met paneeldeur en lades, geheel gemaakt van . Op zoek naar leuke whitewash meubels?


Spekkast met lades in brocante stijl. Een paar maanden geleden plaatsten we een blog met deze tekst: Deze geweldige, grote kast die we . Oude spekkast in paarsroze kleur met links laatjes en rechts een gedeelte met plankjes. Op de deur zit een roostertje. De kast ziet er lekker doorleefd uit en . De beste tweedehands spekkast resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Stoere industriƫle kasten voor in huis. Ook erg leuk om op gepimte kasten te plaatsen om een nog brocanter uiterlijk te gevenDoorsnee 1mm.


Brocante spekkast

Zeker geen waaibomengrenen . Want die moet je volledig ontvetten. Vaak voor een hele lage prijs. Wat een leuk vintage meidenkastje in combinatie van roomwit en. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and.


De spekkast is weer verhuisd naar de andere kant van de kamer. Category: antiek grenen meubels. Payment method: Paypal Bankwire Shipping: Europe Worldwide. Grof teak en toch heel schattig!


Brocante spekkast

Borma Wachs Krijtverf Olijf 3ml van € voor € 95! Daarna hebben we de kast door geschuurd om het doorleefde karakter te behouden. Meidenkast Grijs meidenkast bo ook voor jongens lichtgrijs het brocante schelpenhuisje meidenkast in een nieuw jasje brocante kasten noordwolde groningen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts