vrijdag 12 april 2019

Metalen geldkist

Vele aanbiedingen bij bol. Vind metaal geldkist op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop bij SpeelgoedFamilie. Inclusief sleuteltjes voor het slotje.


Metalen geldkist

Stevige geldkist van metaal van het merk Beaumont. De geldkist is aan de buitenzijde gedecoreerd met cirkelvormige figuren. Merk: Maul, Materiaal: metaal. Type: geldkist , Slot: ja. Compacte geldkist, handig mee te nemen door het handvatMetaal . Ze zijn nu nog beter, nog sterker, nog roestbestendiger EN nog steeds voor een aantrekkelijke prijs.


Uiterst compact geldkistje én handig mee te nemen door het. Extra grote metalen geldkist met handvat. Handig, dankzij de geïntegreerde metalen handgreep in het deksel. Alle producten van Manutan zijn getest en goedgekeurd door . Leuke brocante metalen geldkist , ook leuk voor sieraden!


Metalen geldkist

Solide metalen geldkist met slot voor het veilig bewaren van geld en waardevolle documenten. Het geldkistje is voorzien van een uitneembare . Dit geldkistje is voorzien van een slotje met sleutel, zodat jij jouw geld veilig kunt. Oude metalen geldkist plus sleutel. Een zwaar metalen geldkist. Antieke metalen geldkist , compleet met sleutelApart formaat.


Bestel meer en krijg meer korting. Uitneembare Inleglade met vakjes. De hand opent metalen geldkist gaat dan om muntrollen grijpen en breken ze openen tegen plastic, contant geld in clip, geschoten in het . De metalen geldkist is voorzien van een slot in de deksel voor extra.


Op werdagen voor 21:bestel morgen in huis. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? De klassieke geldkist is afsluitbaar en van metaal , zodat hij niet zomaar opengemaakt kan worden.


Met veel trots stelt Acropaq . Originele sleutel is aanwezig. Geeft je huis of kantoor een nieuwe uitstraling! Online veilinghuis Cata: Een fors metalen geldkist in houtkleu - Metaal. Bijzonder mooi gemaakt, geklonken metaal, sierlijke pootjes maar het feit dat hij sloten heeft is nog veel specialer! Met twee sleutels en uitneembare kunststof vakverdeling.


Het deksel is voorzien van een verzonken . Dit is de Rolls Royce onder de geldkisten! Als u waardevolle spullen heeft, wilt u deze goed kunnen opbergen zodat alleen u er bij kunt. Met een kluis of geldkistje van GAMMA bent u de enige die aan . GRATIS verzenden vanaf €5-.


Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. De sik haalde geërgerd zijn schouders op, zocht overdreven in zijn metalen geldkist en telde het wisselgeld uit op de gelamineerde toonbank. Uitvoering : grote metalen geldkist met eurolade.


Metalen geldkist

Kleur : blauw , rood , wit. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor geldkistjes van metalen. Geldkistje zowel met als zonder slot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts