maandag 22 april 2019

Dali zensor 5 aanbieding

Dali zensor 5 aanbieding

Aanbieding betreft ons showmodel in zart. Ongebruikelijk voor vloerstaande luidsprekers, zijn zowel de ZENSOR als ZENSOR 7 . De nad c3beschikt over een ingebouwd chromecast systeem . De Zensor is een slanke, compacte en voordelige vloerstaande . DALI Zensor - compacte en stijlvolle vloerstaande hi-fi luidspreker met een budget prijs. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Gemiddeld vermogen: 1W, Frequentiebereik: 43 . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 4900).


Dali zensor 5 aanbieding

Kenmerkend aan de Zensor is het slanke. Vanwege de ruimte waarin ze staan, . De binnenkant en alle geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat deze luidsprekers zo goed klinken zijn afkomstig uit de populaire DALI ZENSOR , . Aantal drivers, Full range drivers aantal: 1. Een compacte vloerstaander met een supersound. De DALI ZENSOR is een slanke en compacte vloerstaande luidspreker die een prachtig en dynamisch geluid in echte hi-fi kwaliteit levert. Binnen tot werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


Slanke en compacte vloerstaande luidspreker, ideaal voor gebruik in kleinere tot middelgrote ruimtes. Te gebruiken als stereo luidsprekersysteem, maar is met . Met de introductie van de ZENSOR serie wordt de vertrouwde en succesvolle DALI Concept serie afgelost. Daarmee zijn de verwachtingen meteen hoog gezet.


Deels draadloos en voorzien van een eigen digitale. Hoe klinkt dit bijzondere paar luidsprekers? Dali Zensor wit (per paar). Ontvang alerts voor relevante aanbiedingen door hieronder één of meer . Expert staat altijd voor u klaar! Coolblue: alles voor een glimlach.


Service hoeft niet duur te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts