donderdag 30 november 2017

Ladenkastje kwantum

Een mooie commode uit de jaren zestig in een zacht groene kleur! Deze commode is door ons schoongemaakt, geschuurd en geschilderd met . Klassieke schoonheid: een badkuip op pootjes. Maar ook kun je een moderne twist geven aan je badkuip op pootjes.


Dit komt mede door de warme kleur en leuke retro pootjes.

De meubelen hebben diverse leuke items die voor een speels effect zorgen in uw woonkamer. De pootjes en de gecapitonneerde rugleuning zorgen voor een vleugje retro. Deze zetels zijn ook apart en met een effen rugleuning verkrijgbaar. Mooie set gebruikte vintage bassdrum poten welke inschuifbaar zijn. Totale lengte van de pootjes is cm.


Ook de unieke metalen retro pootjes hebben hier een bijdrage aan. Deze zetel past door zijn veelzijdige uitstraling perfect in ieder interieur!

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan poten. Bekijk hier ons online aanbod! De verende mini box heeft zone pocketveren. Het hoofdbord is leverbaar met retro knoopjes of . Ligbad Vintage gietijzer op pootjes. Moet wel opnieuw gelakt worden vanwege paar kleine krasjes.


Prettypegs zijn een prachtig alternatief om die spuuglelijke poten van je Ikea meubelen te vervangen. Ze zijn er van funky en retro tot meer . Badkuip Op Pootjes S5dElegant Languit In Retro Frans Bad Op Pootjes Te Koop Tweedehands. Vind retro kast pootjes op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Houten kast op metalen pootjes met retro design. Ben je op zoek naar een mooie meubelpoot? Bij Praxis vind je verschillende meunbelpoten in diverse maten en kleuren.


Bestel de meubelpoot online.

Mocht je mijn atelier willen bezoeken, ben je uiteraard van harte welkom! Net weer even anders, dat is waar Vincent Sheppard voor staat. Wist jij al dat het zitvlak van . Je zocht naar: tafelpoten!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Vintage rechthoekige salontafel taps toelopende pootjes. Ronde houten salontafel met metalen . Salontafel Pootjes Vers Vintage Salontafel Met Schuine Pootjes Vintage Virus.


Hairpin retro pootjes tafelpoten pinpoten - Ledig - 12mm - Zwart. LABELVintage - Salontafel - Mangohout - Zwart frame - 90x60cm . Retro Bad Sowie Elegant Languit In Retro Frans Bad Op Pootjes Make. EURO Wit babybed Retro Rio met schuine pootjes.


Dit babybed heeft een uniek design en is afgewerkt met een . Deze mooie replica van traditionele baden is gemaakt van een unieke materiaal Cian met behulp van . Shop ASOS - Retro zonnebril met zwart montuur en bruine pootjes op ASOS. Bekleed met zwart en bordeaux rood skai leer en. Dan kun je ze vervangen door onze houten poten, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.


Vintage jaren ledikant Retro houten bedje op schuine pootjes van vintage meubels, source:pinterest. Bent u op zoek naar meubelpoten voor onder uw kast omdat u een hogere of juist lagere hoogte nodig heeft? Of heeft u misschien gewoon een andere . Retro bankstel 3-zits met Vintage uitstraling op hoge pootjes. Stoere bank met unieke biezen.


Vakkenkast op retro pootjes. Dit meubel is met de hand gemaakt op Bali van hout van oude vissersbootjes. Het contrast tussen het oude geleefde hout en het . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Leuke en goedkope retro zonnebrillen met gekleurde pootjes. Een leuke zonnebril met opdruk weggeven? Dan is dit een originele variatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts