woensdag 15 november 2017

Bopita prinsessenbed

Houten kistje met gebogen deksel cm. Dit kistje van Keizerin boom hout heeft een licht gebogen deksel en een metalen sluiting. Formaat: ongeveer x 13 . Leuk houten kistje met afgeron scharnierend deksel.


Donkerbruin gebeitst en versierd met twee leren bandjes die vastzitten met bronskleurige grote nagels.

Rustiek houten kistje van gerecyclede materialen, met een vintage look. Geolie Roze-rood deksel , Olijfgroen deksel , Legergroen deksel. Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in blank houten gebruiksartikelen! Dit decoratieve kistje is leuk voor sieraden, visitekaartjes maten x 1x 90cm.


Binnenkort weer leverbaar, u kunt reserveren! Bestel nu de Wijnkist, hout , flessen, excl. Dit stijlvolle houten kistje biedt ruimte aan drie flessen wijn, whisky, rosé of andere . Uniek oud kistje van hout met (los) metalen deksel.

In het kistje losse bakjes met daarin nog de originele fietskogeltjes in alle maten. Sieradenkistjes bestellen bij warenhuis Bellatio. Leuk oud kistje met verzilverde afbeelding op deksel. Fruitkistje - houten kistje - decoratie kistje - fruitkist bestel eenvoudig online in onze.


Diverse leuke kistjes en doosjes van hout. Sommige deksels hebben ook een lijstje in het deksel waar u een leuke foto in . Wilt u zelf een kistje schilderen? Of wilt u gewoon een mooi blank houten kistje om speelgoed of kaarten in te bewaren? Dit middelgrote kistje is gemaakt van stevig hout. Door de twee scharnieren achterop het kistje gaat het leuke kistje gemakkelijk open en dicht.


Meubelmaker Egbert Jan ontwerpt en maakt met de hand houten kistjes en doosjes. Hoge kwaliteit, Nederlands vakmanschap, unieke design, op maat met . Om prijzen te zien. Als je nog niet eerder een houten kistje gemaakt hebt, begin dan met het maken van een houten kistje met een scharnierend deksel of een schuifdeksel voordat . Luxe houten kistje voor fles met schuifdeksel.


De afmetingen van dit houten kistje zijn. Kistje met gewelfd deksel voor brandschilderen bestelt u bij stempels.

De houten verpakking is voorzien van een schuifdeksel en aan beide zijde bedrukt. Afmetingen: x 2x cm. Ook op zoek naar een kistje met schuifdeksel ? Bekijk alle product informatie hier!


Dit houten kistje is volledig geprint in de look-and-feel van de Rotterdammertjes. Leuk detail: de achterkant van de deksel is voorzien van een . Een rechthoekig kistje van behandeld hout met een tekstprint aan de voorkant. Vanwege de behandeling kan het uiterlijk van product tot product licht variëre.


Berkenhouten kistje met opslaande deksel. Op het deksel staat de voorstelling van het offer van Abraham. Op de rechter zijde staat een persoon die een zuil . Kies bijvoorbeeld een stoere houten kist of strakke metalen kist. Natuurlijk vind je bij ons altijd kisten en dozen voor de allerlaagste prijs. Het deksel van dit kistje kunnen we personaliseren met een full color label of een authentiek stempel.


Dit is een mooi blanco houten kistje van het merk Westmark, gemaakt voor een bouteille fles (75cl). Het kistje is, in combinatie met een champagnefles, een . Berichten over kistje geschreven door demaakbarewereld. FSC houtprijs is per stuksdit artikel kan een levertijd . Stoere kisten met deksel Landen. Deze kistjes hebben een oude uitstraling, gemaakt van stevige dikke . De standaard wijnkisten waar u uw fles wijn of wijnpakket in kunt laten verpakken bestaan uit eenvoudige houten kistjes met een schuifdeksel c. Een mooi houten kistje met schuifdeksel om uw fles, maakt uw cadeau net wat exclusiever. Voor die ene speciale gelegenheid of voor wat extra stevigheid . Afbeelding van Champagne kist met schuifdeksel , fles.


Bedrukken van deksels en mandjes en kistjes behoort ook tot de mogelijkheden. Eenvoudig online bestellen. Leuke set van handgeschilderde brocante houten voorraadkistjes allemaal met deksel.


De kisten zijn heel mooi met zwaluwstaart . We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. Erg leuk om te knutselen op je piraten of prinsessen kinderfeestje thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts