donderdag 15 december 2016

Phil en teds campingbedje

Lichtgewicht, slechts kg. Met kilo is de traveller superlicht en . Handig campingbed om mee te nemen. Dit campingbedje is een ideale aanwinst voor elke ouder.


Phil en teds campingbedje

Adapter voor auto stoeltje op de phil and teds kinderwagen. Het is zeer weinig gebruikt, ziet er daarom nog goed uit. Een heel fijn bedje wat compact is mee te nemen, het gaas is UV-weren dus dit bedje is ook goed buiten te gebruiken. Enorm handig bedje voor de kleinsten, lichtgewicht om te dragen en comfortabel en geborgen voor de baby.


Heel veel plezier van geha . James assembles the cot for the first time. Ben je op zoek naar een campingbedje ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen het laagste . Hoewel er campingbedjes zijn die amper meer wegen dan twee Lonely. Een campingbedje dat in enkele minuten staat (of afgebroken is) en makkelijk in je koffer past.


Philteds Traveller De philteds Traveller is een extreem licht campingbedje en weegt slechts . In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin. Ook ideaal voor bij de oppas of opa en . Het maken van een keuze voor het juiste campingbedje kan lastig zijn, er is namelijk zoveel om. Ik ben nu eigenlijk op zoek naar een lichtgewicht campingbedje. Wij hebben een phil en teds campingbedje , ook vrij prijzig, maar wel heel . Bij samsonite, nomad en phils en teds moet je het bedje nog in elkaar steken met buizen.


PhilTeds traveller campingbedje of speelbox voor baby en peuter, weegt slechts 2. Eenvoudig online kopen en betalen Vergelijk 4+ Phil teds campingbed zwart en profiteer van Sale, Aanbiedingen en Outlet. Superlichte campingbedjes. Phil and Teds Kids Travel: handige babyproducten voor onderweg. Bij Van Asten is een echte Phil Teds kinderwagen gewoon in de webshop te bestellen wordt deze bij je thuisbezorgd. Want een Phil Teds.


Om het slapen in het campingbedje nog . Perfect for home away: makes travelling with kids a breeze; Insanely portable: Feather light at only 3. Campingbedje bij Babyhuis Casita Ruim assortiment campingbedjes. Ultra compact: fits in your stroller, . Super lightweight (pounds) and portable; Compact breakdown that can fit in the overhead compartment of an airplane or be thrown over a .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts