maandag 5 december 2016

Leukomed t plus waterdicht

Leukomed t plus waterdicht

Flexibel, ademen waterdicht en bacteriebestendig. De steriele, waterdichte wondverband heeft een transparante polyurethaan . Steriel, waterdicht en transparant wondverband met absorberend wondkussen. Dé referentie-site voor artsen, verplegers en instellingen. De pleister is steriel en waterdicht en heeft een transparante drager die bacterieën . Transparante, ademende folie met niet verklevend wondkussen.


Leukomed t plus waterdicht

Waterdicht en bacterie-werend. De ultradunne folie voelt aan als een tweede huid . Schrijf de eerste review over dit product. LEUKOMED T PLUS WATERDICHT.


Trackbacks are close but you . Met de Kliniderm Film Plus dek je de wond waterdicht af. Een groot voordeel van de. STERIEL, WATERDICHT EN TRANSPARANT WONDVERBAND MET ABSORBEREND WONDKUSSEN. Ideaal te gebruiken tijdens douchen of in bad. Afmeting: Pleister: 2x5cm.


De folie van de eilandpleister is waterdicht en bacteriebestendig en daardoor zeer . Overzicht van producten uit de categorie Kleefcompres waterdicht , Steriel, Kompressen,. Leukoplast waterdicht m x cm. De waterdichte folie zit als een tweede huid - ook op gevormde . Deze site gebruikt cookies zodat wij u kunnen voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring.


Door gebruik te blijven maken van deze site gaat u. Gebruik eventueel een waterdichte eilandpleister als bescherming onder de douche, . Beschrijving; Toepassing; Bijsluiter. Steriel transparant wondverband met absorberend wondkussen. Behandeling van incontinentie. De gevolgen van ongewild urineverlies kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven. Leukomed t plus verb ster 0cmx10cm 7238207.


Leukomed t plus waterdicht

De behandeling van uw problemen. Met een EHBO-set ben je altijd voorbereid op ongevallen en kun je snel eerste hulp verlenen. Het is belangrijk een wond goed te verzorgen om infecties te . Koop of Verkoop x plus op Marktplaats.


KeywordFox ➤➤ leukomed t plus price suggestions and alternatives ➤➤ Find the most traffic-generated keywords for leukomed t plus price.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts