vrijdag 9 september 2016

Franse kast

Foto 2: grote antieke franse noten boekenkast de maten van de kast zijn: hoog 2breed 2diep. Prachtige linnenkast, die uit frankrijk komt. Afmetingen: 150cm bree 63cm . Meer ideeën over Armoire, Closet en Closets.


Voeg toe aan bestelling vraag stellen.

ANTIEKE OUDE HISTORISCHE BOUWMATERIALEN. Indruk van onze winkel die iedere week weer anders is. Brocante en oude landelijke kasten unieke exemplaren in de krijtverf van groot naar. Franse Broodkast vintage Off-Black. Het kastje is van gefineerd notenhout voorzien van vijf lades.


Spoor verkoopt aan particulieren en aan de zakelijke doelgroep. Onder de doelgroep wordt verstaan, Winkelinrichters, Horeca, Restaurants – Bars – Hotels,. Is dit een waardevolle kast ?

Bovendien is het meubel gedateerd. Horst aan de Maas, de gratis marktplaats. Stevige oude eiken legkast in matgrijs (wordt nog matter), volledig demontabel. Verstelbare legplanken en grote laden. Voor eind december halen voor 19na December is hij weer . Indeling : PlankenHoogte 1cmBreedte 1cmDiepte cmBezorgen euro.


Kast is wit aan de binnenkant met legplanken. De kast is geheel demontabel en zou dus naar een bovenverdieping . Houten kast vol patina uit Frankrijk. Met grijs marmeren bovenplaat. Een kast die een Utrechtse antiekliefhebber via Marktplaats kocht, blijkt een intrigerende inhoud te hebben.


Met een fantastische patina op de oude lak past deze . Wouw wat een parel in de collectie! Zeldzame met de hand beschilderde groene kast (bovenkant is turquoise) uit de 18e eeuw. Op elk vlak van de kast zit wel . Mahjoubi kwam vannacht uit de kast , naar aanleiding van de . Is afkomstig uit de 19de eeuw en is van goede kwaliteit.

Schitterende grote kledingkast ! Legplank bovenin en grote lade onderin. Bovenzijde met houtsnijwerk is sieraad in uw huis. Een grote loods vol decoratieve nieuwe en gebruikte artikelen.


Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare itemsEerlijke boerenkast ca. Fraaie brocante kast met veel laden . Kast heeft links hang en rechts planken. Standaard sortering, Sorteer op. Bekijk dit artikel en nog veel meer antiek op deAntieksite. Begin 19e eeuw, afmetingen : . Een Zeeus Avonturier van Vlissingen, gemonteert met 14 . Zeer mooie met houtsnijwerk franse buffetkast.


Staat ook heel mooi in modern interieur in combinatie met . Vier deuren versierd met grote. De beste tweedehands franse kast resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Geeft je huis of kantoor een nieuwe uitstraling! Het plan-Schlieffen bleef in de kast tot het in augustus. Oude metalen vakkenkast met kleppen uit Frankrijk. Antieke franse kast met houtsnijwerk en geslepen glas, hxb ca. Kajak en Kano sportster Sandra Forgues, 4 was één . Deze bijzonder fraaie antieke facet geslepen spiegel met mooi houtsnijwerk in de kuif is onderdeel geweest van een buffetkast of kaptafel, getuige de schroeven . Het beschikt over houten lades voor het opslaan en ordenen van kleine dingen.


De laden of planken die deze kast waarschijnlijk telde, werden met papier en. Ik stelde onze Schrynwerkers te werk om tafels, kasten , en andere dingen te maken , . W:1m88cm D:58cm hoogte 1m79cm. Klik hier voor een hoge resolutie afbeelding. Door het robuuste model ideaal voor presentatie.


Deze kast wordt door onze VIP service na afspraak gratis aan huis geleverd in België. Julien Rademaker View more from Julien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts