woensdag 7 september 2016

Cotbed bopita

Cotbed bopita

Cotbed Camille wit, x 1cm. Het cotbed is ombouwbaar van ledikant met zijspijlen naar juniorbed met zijplanken. Zijkanten en bedbodem worden . Vind bopita cotbed op Marktplaats.


Cotbed bopita

Voor iedereen een voordeel. Hij is ideaal voor je groeiende kindje. Een cotbed heeft de afmeting 70x140cm en kun je vanuit.


Dit cotbed wordt geleverd als ledikant en kan . Babybed en juniorbed in 1! Een zeer duurzaam be meerlaags wit gelakt met de afmeting 140x70cm. De Camille is een moderne doorgroeikamer uit de collectie van Bopita. Het Camille cotbed (70x140)is uitgevoerd in mat glans.


Cotbed bopita

De matrasmaat is 70x140cm. Cot-bed en juniorbed in één van het merk Bopita ! Een cot-bedje is een bedje dat je eerst als babybedje met zijspijlen gebruikt en later gemakkelijk om kunt . De handleiding is niet meer aanwezig. De spijlenkanten zitten er nu op, en ik . Om te bouwen van babybed (70x140) met spijlen naar juniorbed (70x140).


Het babybed heeft uitneembare . De online winkel voor autostoeltjes, baby- en kinderkamers, kinderstoeltjes, buggy′s, . COT-BED 70x1MIX AND MATCH DEEP GREY.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts