maandag 30 november 2015

Schuifdeurkast met verlichting

Schuifdeurkast met verlichting

Uw schuifdeurkast wordt gratis thuisbezorgd én gemonteerd. Handig is kastverlichting met een sensor, bij het openen van de deur gaat de verlichting automatisch aan. Tip: let om de aansluitspanning. Moderne grote zweefdeur kledingkast uitgevoerd met hoogglans witte panelen en LED verlichting.


Schuifdeurkast met verlichting

Schuifdeurkast op maat onder schuine kap met LED verlichting. Speciale verlichting om uw schuifdeurwand te verlichten. Stel je eigen droomkast samen!


Dit kastenprogramma biedt een waaier aan mogelijkheden:verschillende afmetingen verkrijgbaarkies het kleur dat bij j. Een mooie kast in het interieur is meer. Kast op maat Arnhem is een bedrijf met jaar aan ervaring en onderdeel van. Ook voor verlichting in een kast op maat kunnen wij u zeer goed van dienst zijn . Bestel makkelijk en snel online accessoires, verlichting en toebehoren voor uw kast of meubel.


Groot assortiment direct en snel leverbaar uit magazijn. De acryl kast met schuifdeuren geven een modern interieur een strakke, luxe uitstraling. Met de LED strips is uw gehele kast van vloer tot plafond verlicht. Het is niet alleen mooi, maar het verbuikt ook nog eens zeer weinig stroom! Voor de ideale inrichting van je Goes kledingkast heb je de keuze uit vele bijpassende kastaccessoires zoals ladeblokken, legplanken, roedes, verlichting en . Onze geïntegreerde verlichting is ontworpen voor veel meubels zoals bijvoorbeeld keuken- of buffetkasten.


MONACO WIT Garderobekast met schuifdeuren. Afmeting gemonteerd product : Hoogte : 2cm, Breedte: 2cm, Diepte: cm. Ik ga binnenkort een schuifdeurkast maken met deuren en boven elke. Met kasten op maat maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.


LED- verlichting toepast in de kast. Laat uw kast op maat inbouwen door dé specialist in maatwerkkasten: Elkekastopmaat . Ledstrips kunnen uw meubels een nieuwe eigentijdse look geven. Bekijk onze inspirerende voorbeelden van bijvoorbeeld LED kastverlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts