maandag 23 november 2015

Kledingkast retro

Vind retro kledingkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Baroque kledingkast 2-deurs wit MDF houten kast retro. Kunnen naar keuze planken ingezet worden.


Super strak in de slaapkamer, maar ook leuk voor op kantoor.

Prachtige vintage kledingkast met mooie houttekening. In mooie staat, geen grote beschadigingen. De kast is stevig en staat stabiel op zijn houten pootjes. Deze pin is ontdekt door Peke. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


RETRO KLEDINGKAST (VERKOCHT). Weer eens retro kledingkast in ons assortiment.

De Gazzda Ena Wardrobe is een massief eikenhouten kledingkast met witte deuren en lade. De garderobekast oogt elegant en modern door de afgeronde . Kleding kast met een retrolook. Grote vintage kledingkast.


De onderkant is afgewerkt met schuine pootjes. Witte 2-deurskledingkast Retro Rio met kledingroedes en legplanken. Productbeoordeling Gazzda Ena Hallway Wardrobe - Scandinavische kledingkast - Retro. Kinderkledingkast Retro voor de Babykamer heeft een tijdloos, strak ontwerp en heeft een extreem.


Vind kledingkast vintage op Marktplaats. Betaling bij Aflevering mogelijk - Gratis Verzending ! Riviera Retro gevestigd in Zuid-Limburg levert stijl- en kleuradvies, closet make- over, personal. Met verrassende combinaties, zo vanuit je eigen kledingkast ! De stijl van Rowan is retro -romantisch, wat inhoudt dat ze veel vintage en retro mode draagt, met vaak jurkjes en rokjes.


Haar kast hangt er vol mee. Staat op leuke schuine pootjes. De binnenzijde kent één legplank en een .

Handgemaakte kledingkast van sunkai hout met webbing in een retro stijl in lichtgrijs. We hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriële kasten. De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling. Hippe babykamers voor als je nét want anders wil.


Vintage , Antiek, Brocante, Retro. Nederland kent een nieuwe weggebruiker. Oude, beetje stoere, houten kledingkast voor een kinderkamer, gedateerd jaren 60. Royale kledingkast met deuren.


Retro , maar toch met een klassiek romantische twist. De romp is gemaakt van meubelspaanplaat met een matwitte melamine . Een prachtige stevige kast van massief hout. Er is een ruime keuze aan kledingkasten , dressoirs, boekenkasten en een heleboel andere kasten.


De kast beschikt over deuren en legplanken aan de. Gespot Kringloop Laakhaven Den Haag vintage wandmeubels Patijn go. Het gaat om een mahoniehouten kledingkast en twee teakhouten . Van binnen en buiten opgeknapte antieke spiegelkast. Legplanken, onder een zeer ruime lade. Bestaat uit losse delen.


Davidi Design Capa Draaideurkast met Zes Deuren. Houten vintage kledingkast. Voldoende ruimte voor schoenen. Juist voor kledingwinkels en beursstand.


KEER HANG-LEG MET SCHUIFDEUREN Retro kledingkast GRATIS: Degelijke hang-legkast met schuifdeuren in prima staat Breedte meter hoogte 1. Hip Huisje Kinderkamerstyling Een mooie kledingkast zorgt wel gelijk voor sfeer in een kinderkamer. Patijn voor Zijlstra meubelen uit Joure Friesland. Mooie rondingen met kopen afwerking. In een zeer goede staat te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts