maandag 1 december 2014

Mahonie kast

Koop of Verkoop mahonie kast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Massieve antieke mahonie kast met deuren en laden, in viooltjesmotief. Vind mahonie kast op Marktplaats.


Nachtkastje, mahonie gefineerd.

Deze kast betreft er een van zware kwaliteit. Heineman antiek weet als specialist wat een antieke kast bijzonder maakt. In de aparte rubriek Art Deco meubels treft u de Art Deco kasten aan. Voorbeeld hoe men een houtimitatie schilderd in een stap voor stap filmpje. Antieke kasten – Den Ouden Steegh.


Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare itemsStrakke Hollandse 2-deurskast met gecanneleerde stijlen. Met name de fijne nerf, vlamtekening en .

Deze antieke mahoniehouten kast stamt uit de tijdsperiode direct na het Biedermeier tijdperk en wordt gekenmerkt door een strakke vormgeving. Alle rechten voorbehouden. Nederlandse mahonie en bloemmahonie kast uit de eerste periode van het biedermeier, met in hoogte verstelbare binnenplan. Bekijk dit artikel en nog veel. Periode: Vroeg-Biedermeier.


Omschrijving: De vroege biedermeierperiode kenmerkt zich door een . Reeds in de 17e eeuw en eerder bestonden er boekenkasten. Toch raakte ze pas aan het einde van de 18e eeuw ingeburgerd in de huizen van de bezittende. Zeer fraaie antieke Engelse mahonie Globe Wernicke boekenkast.


Het bijzondere is dat de kast drie laden heeft in de plint en de eerste twee delen zijn gesc. Dit zijn de kasten die wij momenteel op voorraad hebben maar we kunnen aan de hand van een inspiratie foto een. Met een natte doek schoongepoetst en aan de slag. Normaal is Sam van het verven met een rollertje.


Verschillende houtsoorten. Regulateur in mahonie kast , h. Mooie antieke kast in mahonie hout.

De kast is volledig gerestaureerd zo hebben we krimpscheuren die in de zijkanten waren gekomen weer naar elkaar toe gebracht en de kast. Groot aanbod tweedehands, antieke en oude kasten en dressoirs voor de. DK-Grote mahonie kast Hollands met gotische deurpanelen Binnenwerk . De massief mahonie boekenkast Kendall biedt ruimte voor boeken, mappen en ordners en is daarmee uitstekend geschikt voor uw klassieke kantoor.


Boekenkast Primus, in landelijke stijl. Mooi gefineerde kast, door afmetingen past deze kast in iedere ruimte. Voorzien van bodem met twee verstelbare legplanken. Deze royale kast is uitgevoerd in 1 kernhout mahonie. Een voorname Engelse stijl kast.


Leverbaar in iedere gewenste . Ze zocht, geleid door Johannes, enkele fraaie meubelstukken, een antieke mahonie kast , een klein sierlijk mahonie ministerbureau, een kleine kristallen . Woonkamer kast met grote kasten hangend aan de wand. Kasten vervaardigd van mdf rompen gefineerd met mahonie fineer en massieve mahonie fronten . De prachtige Leco opbergkasten zijn ideaal voor het opbergen van stoelkussens of kleinere tuingereedschappen. De beide saloon“ deuren gaan open en . Een ruime kast nu gelakt en. Verven zou een beetje zonde zijn als het echt een mahonie kast is!


Mahonie : kontant f 6- of f 31. Verder waren aanwezig: twee mahonie hoektafels met marmeren blad en. De mahonie landkaartenkast is ongetwijfeld een van de twee overgebleven . Zo zijn er eikenhouten, kersenhouten, mahoniehouten en onder andere notenhouten.


Wat zijn de verschillende . Oud engelse mahonie commode kastmet lades. Er ontstaan kasten in deze periode welke vaak van eikenhout zijn gemaakt. De empire meubelen zijn gefineer grotendeels met mahonie en bloemmahonie . Limburgs broodkastje 4-deurs, laden.


Ideaal voor kleine ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts