maandag 8 december 2014

Goedkope bedsprei

Dit stoere nachtkastje heeft bovenin een lade en hieronder een kastje. Combineer een links en rechts nachtkastje voor aan een tweepersoonsbed. Zo kunt u dit kastje ook heel goed . Bedden en nachtkastjes van steigerhout glad geschuurd.


Denk dan ook eens aan steigerhout! Het nachtkastje is gemaakt van gebruikt steigerhout en is geschuurd. Het kastje is voorzien van een greeploze deur. Het melkrek is van gerhard spijkerman.


Wilt u dit meubel met een aanpassing of in . Een woonwinkel in een monumentale boerderij te rouveen. Brocanterie, sloophout en steigerhouten meubelen. Wil jij ook een nachtkastje van steigerhout maken? Door het nachtkastje zelf te maken ben je in veel gevallen stukken goedkoper . Bij ons vind je iedere week nieuwe steigerhouten meubels voor je . Funcioneel en robuust steigerhouten nachtkastje met schapje.


Goedkope bedsprei

De open rug zorgt ervoor dat de kabels van een nachtlampje of een wekker weggewerkt kunnen . Een nachtkastje of krukje maakt jouw slaapkamer . Houten nachtkastje - zelf maken van steigerhout. Prachtig nachtkastje van steigerhout. Staat erg mooi naast uw steigerhouten bed. Steigerhout nachtkastje maken doe je met de juiste bouwtekeningen. Je kunt er ook simpel zelf één maken!


Bent u op zoek naar een steigerhout nachtkastje ? JB Wood Design biedt een handgemaakt model al vanaf €39. Snel te bestellen in onze webshop. U treft hieronder een aantal steigerhouten nachtkastjes aan. Mocht uw kastje er niet bij staan zoals u zou wensen laat het ons dan weten, dan maken we deze . Met of zonder lade, alles is mogelijk en in iedere maat te bestellen.


Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Uw nachtkastje gaat daarom levenslang mee - GEEN MDF!


Kies de kenmerken van het artikel waarover u informatie wilt. Indien u kenmerken hebt gekozen, is het mogelijk dat het artikel niet bestaat met deze kenmerken. Een steigerhouten nachtkastje gemaakt van oud goed gedroogd steigerhout. Netjes geschuurd en onbehandeld. Behandelen is aan te raden.


Afmetingen: Hoogte: centimeter Breedte: centimeter Diepte: centimeter. Het wordt vaak gebruikt als opbergplek voor bijvoorbeeld boeken, . Wij maken meubelen van steigerhout voor binnen en buiten. NACHTKASTJE STEIGERHOUT Volop keuze. Kijk snel op onze website en bestel online.


Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteren op. Vanaf: € 11Opties selecteren . Bekijk de steigerhouten nachtkastjes nu. Uiteraard staat deze het mooiste bij een steigerhouten bed uit ons . Met de steigerhout bouwtekeningen van CanDo maak je zelf de mooiste meubels van steigerhout. Ga direct aan de slag met de werktekening die jij nodig hebt. Deze steigerhouten nachtkastje van oud steigerhout is in elke afmeting of afwerking leverbaar.


Goedkope bedsprei

Een mooi eenvoudig en stevig nachtkastje van naturel steigerhout of in Old Grey steigerhout. Eenvoudig in iedere kleur te beitsen of te verven. Nachtkast - model Hansbeke. Ben je opzoek naar een steigerhout nachtkastje ? Op deze pagina kan je namelijk van alles over steigerhouten nachtkistjes . Leuke handige nachtkastjes van gebruikt steigerhout. Te gebruiken als nachtkastje maar als bijzettafel kan hij ook heel goed mee.


Dit meubel kan je gebruiken als nachtkastje of als bijzettafel. Het is helemaal handgemaakt van oud steigerhout , dit geeft het meubel een mooie uitstraling. We hebben nachtkastjes of bedtafeltjes in verschillende stijlen die bij naadloos bij onze bedden passen. Sommige hebben deuren of lades, maar opgeruimd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts