donderdag 2 oktober 2014

Houten kist beschilderen

Houten kist beschilderen

Beschilderde houten speelgoedkist nav geboortekaartje. Deze houten speelgoedkist schatkist heb ik beschilderd in de stijl van het geboortekaartje. GEBOORTEKIST Vakkundig en met zorg beschilderde houten speelgoedkisten in schatkist vorm met naam, kleuren en motieven van het geboortekaartje. De houten kist met een roller voor grondverf in de witte grondverf lakken.


Houten kist beschilderen

Omdat het een lichte houten kist is, heb ik gekozen voor laag . De duurzame houten producten zijn vervaardigd in het Arbeidscentrum van Stichting. Voor de leukste en mooiste handbeschilderde speelgoedkisten , . Wil je een uniek en persoonlijk kraam- cadeau dan kun je de speelgoedkist ook laten verven na idee van het . Deze speelgoedkisten worden naar wens met dehand beschilderd op. Zoals speelgoedkisten met geboortekaartje en houten kraamcadeaus. Dan kan je bij ons een unieke, handbeschilderde speelgoedkist met geboortekaartje.


GEBOORTEKISTEN vakkundig beschilderde houten speelgoedkisten met naam en motieven van geboortekaartje of ander design ​​ . Speelgoedkist aan de buitenzijde vakkundig beschilderd met motieven van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts