vrijdag 10 oktober 2014

Apothekerskast staal

Een oude industriële apothekerskast van ijzer heeft een stoere uitstraling en past in elk interieur. Deze sfeer wordt ook wel industrieel. De kast is gemaakt van staal en glas dat door rubber strips in het staal zit geklemd.


Geproduceerd in hongarije in de . Vintage apothekerskast , stalen industriële vitrine kast oude laboratoriumkast komen. Apothekerskast Light-Grey Szep 8-deurs. Robuuste apothekerskast met staaldikte van mm.


Deur met lades op schuifrails opent naar voren, dus u bespaart ruimte. Grote XL buffetkast in grijs met witte binnenkant. Producten aan kanten bereikbaar, . De authentieke afwerking op deze landelijke kast met facetglas en zijkanten van de bovenkast ook van glas . Een praktische en stijlvolle apothekerskast voor in huis.


Apothekerskast staal

Elegante apothekerskast met stoer uiterlijk. Met achter de glazen deur verstelbare glasplaatjes. Gemaakt van staal en glas dat door een rubber strip in het staal wordt geklemd. Goed werkende sloten met sleutel. Noem het een apothekerskast , ziekenhuiskast, dokterskast, medicijnkast … € 2900.


Hele mooie gebroken wit of zich gele vintage stalen apothekerskast. Geen standaard woonboulevard kast, maar een echt origineel item. Stoere doorleefde apothekerskast in mooie gebruikte originele toestand maar nog in uitstekende staat. Beide deuren hebben nog het originele licht gegolfde glas. RVS-keukenblok-120cm- staal -MPM120A.


Apothekerskast staal

Dubbelklik op de afbeelding. De apothekerskast is niet alleen voorzien van de hoogste kwaliteit staal. Kessebohmer manden tbv Dispensa apothekerskasten. Geleiders voor apothekerskasten van 400-1.


Kg versie - Optioneel SOFTCLOSE - Losse geleiders of geleiders . Multifunctionele kast deze multifunctionele kast. RVS met magnetron en apothekerskast. Alade geëpoxeerd staal : zwart, antraciet, wit fijnstructuur. Klusonderdelen is uw leverancier voor apothekerskasten wij bieden u gratis advies en.


Materiaal: inhangdrager: staal voorraadbakjes en deksels: kunststof. PICCANTE Keukenrolhouder geborsteld staal. Om in het uittrekbare frame te hangen.


Uittrekbare apothekerskast met geïntegreerde demping Silent System. Premium apothekerskast – hoogwaardige planningsmodule als design-editie. Koop nu uw Stevig medicijnkastje van staal met pictogram online bij Seton. Voor het overzichtelijk opbergen van al uw EHBO-materiaal.


Staal , bekleed met kunststof. De volledig uittrekbare geleider met. Wandkasten Bent u op zoek naar een perfecte stalen wandkast op maat, die precies voldoet. Softclosing tbv apothekerskast geleiders.


Ook voor ondernemers die met hun tijd meegaan hebben we . Boekenkast : buffetkast staal best grenen ral home afbeelding elegant apothekerskast demi old basics sbl gallery of meubels hoek eethoek . Roestvast staal : Na gebruik is. De droge verontreiniging aan de bouwdelen van de apothekerskast dienen met. Gave industri le kast van staal en hout Door de open zijkanten from . Indien het een authentieke apothekerskast is met tig lades, dan is het eeuwig zonde om hem over te schilderen in plaats van hem in de originele staat te houden . Medicijnkastje XL, medicijnkast met slot, roestvrij staal , RVS, hout.


Minikeuken Klick 130cm met kookplaat en apothekerskast. Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Deze apothekerskast met laden heeft een verweerde uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts