vrijdag 24 april 2020

Pullman matras 90 200

Pullman matras 90 200

Eersteklas imitatiehout met gemakkelijk te onderhouden coating van melaminehars. Opbergmeubel met elegant design. Voor het opbergen van uw documenten en ter decoratie. Verschillende modules verkrijgbaar om uw werkplek in te richten. Voor onze klant hebben wij een verschillende vakken boekenkast gemaakt waarbij de vakken allemaal blind verlinmd zijn . Postkast in verschillende kleuren en afmetingen.


Pullman matras 90 200

Laat dan een paar vakken (grotendeels) leeg. Hiermee zorg je voor een luchtig gevoel. Het is erg stijlvol om op de bovenkant van de kast verschillende planten . Met onze hippe roomdividers creĆ«er je gemakkelijk twee ruimtes. Aangezien de roomdividers in verschillende groottes verkrijgbaar zijn bepaal je zelf in welke . Vakkenkast maxi met vakken is een stabiele en hoge vakkenkast , geschikt voor veel verschillende spullen.


De kast is flexibel in te delen door de verstelbare. Industriƫle kast Class is zeer geschikt voor een stoer interieur! Kast Class is een ware eye-catcher in uw interieur door zijn verschillende vakken die te gebruiken.


Vraag een offerte aan voor Grote Lockerkasten Veel lockers in kast Makkelijk in gebruik diverse sloten Scherpste prijs van NL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts