woensdag 18 september 2019

Kis kunststof kasten

Deze hoge kunststof kast van Kis heeft een nieuw design. Extra grote kunststof opbergkast van Kis. Ideaal voor in een schuur of . Deze kast is voorzien van individueel verstelbaar legbord en is makkelijk te monteren, ieder legbord. Kunststof kast van Kis , type Jolly.


Deze lijn opbergkasten vallen in de lijn goedkope opbergkasten. De opbergkast is voorzien van legborden en is makkelijk te . Opbergkast van Kis met legborden. Deze Excellence XL kunststof opbergkast van Kis zorgt voor de opbergruimte die jij wilt voor het netjes en overzichtelijk opruimen van al je. De kunststof opbergkast bevat ten opzichte van . Dit is een extra grote, kunststof opbergkast van het merk Kis. Kis kunststof opbergkast type Gulliver.


De hoge kunststof kast Stilo van Kis is een ideale opberger voor diverse spullen. De lichtgewicht opbergkast is voorzien van twee vleugeldeuren en is . De Gulliver lage opbergkast van Kis is de ideale compacte kunststof opbergkast voor buiten, doordat hij volledig waterdicht is. Kis outdoor opbergkast, type Titan. Kast staat op poten en zijn in hoogte verstelbaar zodat een ongelijke vloer gecompenseerd kan worden. IP geschikt voor buiten gebruik.


Kis kunststof kasten

Redshark biedt een ruim assortiment PVC kasten van topmerken zoals KIS aan . Door de extra verstevigingen in het . Daarnaast heeft de kunststof opbergkast verstelbare voetjes. Deze kunststof opbergkasten is heel geschikt voor in de tuin, garage of schuur. Kis Logico Utility kunststof kast.


Deze kast wordt uw bondgenoot voor het opbergen van uw kleding of andere alledaagse objecten. Bouwmarkt Totaal heeft het grootste assortiment aan kunststof kasten van Nederlan waarbij ook topmerken als Allibert en KIS vertegenwoordigd zijn. Foto van KIS Jolly Low Cabinet Donkergrijs.


Deze mooie opbergkast is opgetrokken uit hoge kwaliteit materialen. KiS - KiS Titan hoge kunststof kast met verstelbare legborden . Kis brengt u een lijn opbergkasten die ervoor zo… € 1195. De kast van kunststof is waterdicht en kan daardoor . Kast kunststof Titan multispace 182cm gs. Een stevige kast met dubbele deur in kunststof , compatibel met andere accessoires in het assortiment. Het is zover, ik ben door mijn vrouw de garage uitgedreven en ik heb nu het . Keter Linear kast laag 68x90xcm.


Kis hoge opbergkast , stilo, kunststof , legborden. Licht in gewicht en strak design. Gemakkelijk in elkaar te zetten . Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel.


Kis kunststof kasten

Beschikbaarheid: Beperkt op . Afbeeldingen van Optima Wonder Indoor - hoge opbergkast Optima Wonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts