woensdag 21 augustus 2019

Tentje baby strand

Tentje baby strand

Wij willen dit weekend een weekendje naar zee met ons dochtertje van maand. Ik wil ook een strandtentje oid kopen, maar geen idee waar ik dit het beste. Ik wil voor de zomer graag een strandtentje voor mijn kleintje voor op het strand , maar ook voor in de tuin. Dreumes en strand hoe slapen? Travel-cot Baby - Deryan BV www.


Dit zijn kleine tentjes waarin je baby in de schaduw ligt. Ook heel handig tegen muggen. Ze zijn gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen naar het strand of . Om ze voor de zon te beschermen in de tuin, op het strand. Om ze te slapen te leggen bij een daguitstap in het b… € 00. Strandtentje voor u baby of peuter.


Ideaal voor als u een dagje na het strand gaat , maar natuurlijk ook handig voor in de tuin. Deze tent is gemakkelijk in elkaar . Onze UV-werende strandtentjes bieden de noodzakelijk bescherming . De deryan travel-cot baby is een compact pop-up reisbedje/ tentje dat. Mooi deryan slaaptentje voor met de baby op reis of gewoon naar het strand. Vind baby tentje op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Handig pop- up tentje , ideaal voor als je op visite ben of op t strand. Prenatal strandtentje UV 50+. Waar je op moet letten als je een baby - strandtent gebruikt. Het warme weer dient zich aan en dat vinden we fijn!


Maar dit geldt ook voor de felle zon. Maar hoe krijg je hem weer ingevouwen? Loop jij nou ook zo te klooien op. Hoe vouw je een pop-up strandtent op?


Tentje baby strand

Dat laten wij je stap voor stap zien in dit filmpje. Lees hier onze ervaring met ons slaaptentje , de Deryan travelcot. Ze zijn er in twee varianten, de baby - en de peuter variant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts