maandag 11 maart 2019

Pallet bed

Met dit hippe tienerbed geef jij de tienerkamer van je dochter een vintage uitstraling. Dit stoere peuterbed is voor de echte Cars fan! Jollein Klamboe vintage 245cm blush pink.


De klamboe is verkrijgbaar in de kleuren groen, roze, grijs, blauw en wit en is gemaakt . Snelle levering bij Okhuizen. Jelle, de peuter van Willemijn is toe aan een “echt” peuterbed.

Hoe Willemijn van 2WMN de kinderkamer van baby naar peuter stylt, kan je hier lezen. Afijn, tijd voor een stevige peuterbed. Bed met retro vintage stijl, persoon, Adil.


Bedlade in retro vintage stijl, persoon, Adil LA REDOUTE INTERIEURS. Tijdloos bed van x 1cm. Kleurstelling: Wit met beuken pootjes. Het peuterbedje is van het merk Happy Baby uit de New.


Maak met een leuke dekbedovertrek peuterbed de leukste sfeer op de kinderkamer. Etsy heeft duizenden unieke opties waar je uit kan kiezen, zoals met de hand gemaakte producten, vintage vondsten, en unieke .

Hier vind je alles voor een peuterkamer voor jongens en meisjes: van peuterbedden , juniorbedden en huisjesbedden tot allerlei accessoires zoals beddengoe . Deze pin is ontdekt door Liefs van Liesje. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dit peuterbed heeft een anti-uitval-hekje en is een meegroeibed. Peuterbed Delta Children Generic Grey. Beschikbaarheid: Levertijd tot weken.


Famme shopte de leukste peuterbedden voor elk budget. En de Scandinavische of retro look, dan word je meteen verliefd op dit . Vintage ogen met grove sluitingen er op. Deze vintage archiefkast is zeer goed bewaard gebleven.


Het kleuterbedje is uit de vintage collectie. Een peuterbed van merken zoals als Alta, Bopita, Coming Kids, Hoppekids en Mathy by Bols koopt u. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Het hangt heel erg van je peuter af wanneer je aan een peuterbed kan beginnen. Gemaakt van miniwafelstof in de vintage kleuren grijs, roze en groen. Het retro juniorbed VROLIJK heeft een eigentijdse vormgeving met vintage knipoog, zoals de herkenbare schuinstaande eiken pootjes.


Houten peuterbedje uit de jaren met ruime afmetingen. We hebben er weer eentje gevonden! Het hout is gelakt en is door de jaren heen hier en daar afgesleten.

Een tweedelige lattenbodem is . Steigerhout is een stoer en ruig materiaal. Er worden de mooiste meubels van gemaakt. Modern tienerbed in een combinatie van melamine meubelspaanplaat met matwit gelakt MDF.


Ondanks de strakke vormen toch een romantisch-klassieke . Het bedje lijkt vintage maar is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een verstelbare bodem. Ook komt er een ombouw kit voor een peuterbed zodat je . Eigen ontwerp stapelbed van sloophout! Dit bed is ook te bestellen als peuterbed met matrasmaat van x 1cm. Waarom speelt Quintin op zijn kamertje in het donker en de gordijnen dicht tijdens zijn middagdutje?


We kijken elkaar aan en het is een paar . Daarbij is als inspiratiebron een vintage brocante poppen . Afgelopen week werd het nieuwe peuterbed van Eli gebracht. Het bed dat wij hebben gewonnen bij een giveaway van Little Dreamers. Zowel vintage als vintage-look producten passeren de revue, van . Door de meegeleverde ombouwkit, bouw j het bedje na verloop van tijd eenvoudig om naar een knus peuterbed waar je kind zelf in en uit kan stappen. Een handgemaakt houten (berkenhout) bed met een mooie vintage look door.


Rotan combineert perfect met de moderne inrichting. Kinderkamer, Nieuwe Baby . Rotan hoort ook helemaal thuis in de bekende botanical en vintage trends! Op zoek naar vintage kinderkamer inspiratie? Wij laten het kamertje van Nisa zien, en geven je ideeën om zelf gemakkelijk een vintage kamer . Minimalistische bedjes, fleurige, vintage of juist robuuste bedjes. Hou je van grafische prints, barok, retro , vintagestof een ander lief dessin?


Bij ons vind je wat je zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts