vrijdag 13 juli 2018

Kleine antieke kastjes

Een “grote kleine antieke boekenkast ” met houten roede verdeling engelse naar binnen . Breng een bod uit via de onderstaande link. Uniek klein brocante vitrine kastje met legplanken en lades. Vintage klein kastje dat voorzien is van lades.


KLIK HIER VOOR DE NIEUWE OPENINGSTIJDEN ~ Verrassende antieke kasten van bescheiden formaat.

Gebogen bonheurkast van mahoniehout in Willem III-stijl. In de aparte rubriek Art Deco. Dit kabinetje is gemaakt voor een kinderkamer.


Fraai, uit één stuk eikenhout gestoken, . Louis XVI kabinet met oorspronkelijk beslag. Kleine secretaire van eikenhout. Groot assortiment brocante en antieke meubels in Waddinxveen.


Hieronder ziet u een kleine selectie van ons aanbod aan kasten.

Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Kast , antiek kunst, meubelen. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! De collectie antieke kasten en replica kasten omvat een ruime keus aan trendy en tijdloze meubelen.


Wereldbol groot en klein roestkleur en in zwart. Old BASICS biedt een breed en uniek assortiment oude en antieke kasten , tafels, stoelen en andere meubelen. Wij hebben onder meer buffetkasten , ladekasten. Brocante en oude landelijke kasten unieke exemplaren in de krijtverf van groot naar klein demontabel of niet altijd oud antieke en veel keus Biedermeier, . Zet geen antiek nachtkastje naast je lits-jumeaux, maar een klein antiek kastje , dat is in verhouding en dus mooier.


De bedden waren vroeger immers veel . Tegen dan muur zien we de winkelkasten met de houten doozen — voor. Ieder ladekastje zit tot de nok toe vol met kleine verzamelingen. Te koop GEHEEL ANTIEKE EIKEN KAST Hoog 2. Kast van Klaas verkoopt authentieke India kasten vanuit een ruime winkel in Leiden. Deze antieke India kasten werden vroeger speciaal in opdracht van rijke . Sluit over 2d 21u 00m 09s.


De kleine kastknopjes zijn perfect voor op een kast met kleinere laden of kleinere deurtjes, geschikt voor nachtkastjes, oude antieke kastjes , ikea- kasten , oud . Op onze website vind je een selectie landelijke brocante kasten.

Mooie brocante ladenkast met oude spiegel erop lades en bovenop een kleine mooi beslag. De oude timmermanskist heeft binnenin nog een apart vakje voor kleine. Een antieke houten vioolkoffer is een smal kastje op berkenhouten pootjes geworden. U ziet ook antiek , vintage, brocante en shabby chic decoratie wat we steeds . Grote vintage hangkast , antieke kast.


Antieke Mechelse kuifkast , kledingkast. Daardoor zijn veel antieke ladenkasten bewaard gebleven. De grondvorm van de antieke. Voor het snel repareren van o. Maar ook een charmante vintage vitrinekast voor een kleine verzameling is een.


Achter een glazen deur van deze antieke kasten kun je van die met zorg . Ook in de maten kan een klein verschil zitten. Mbomvol zeldzame items van groot tot klein en stuk. Grootste collectie meubelbeslag van Nederland. Sloten, kastknoppen, ladegrepen voor meubels, antieke kasten , lades en dekenkisten.


Chinese Kasten bepalen inhoud . Prachtig antiek eiken theekastje met mooi geslepen. Van de woonkamerkast in antieke look tot de klerenkast of de schoenenkast: Wilt. Deze kleine kast kunt u ook heel goed in de badkamer of keuken neerzetten.


Kroonluchter met kleine roosjes. Ons uitgebreid aanbod omvat grote en kleine kasten , commodes, . Onze antieke meubelen dateren uit de 18de en 19de eeuw, de laatste. Boven grote lade en kleine lade.


Deze kast en al onze oude en antieke kasten zijn in een prima staat. HENDRIKS ANTIEK – HOUTGEPENDE ANTIEKE FRANSE KAST. De ideale kast voor een kleine dode hoek in de kamer of keuken is de hoekkast. Spring naar Boekenkast - Ook werden wel kleine boekenkastjes gebouw die zich hij uitstek leenden voor een fragiele neoclassicistische decoratie.


We hebben verschillende stijlen eetkameropbergers die passen bij je eettafel en eetkamerstoelen. Kies voor een eetkamerkast , een dressoir of buffetkast of een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts