dinsdag 3 april 2018

Baby campingbed

Category: Bedhoofdeinden Tags: leo moon, leo moon rotan, rotan bed , rotan bed kopen, rotan kinderbe rotan kinderbed kopen, rotan kinderbedje, wit rotan . Vitalis boxsprings met wit matras. Geef je eigen draai aan je bed met het hoofdbord en de bekleding die jij. Wil je een bed met een extra luxe uitstraling? Wie wil er nou niet thuis net zo lekker slapen als bij Van der Valk! Het exclusief voor van der Valk ontworpen hotelbed.


Baby campingbed

Inclusief bedkoffer Exclusief matrassen Stof beige 180x2cm. Brocant shabby chic wit hoofdbord bedhoofd met kuif. Art nr:42Afmeting:hxb= 160x1cm Kleur: gerestyled met sigma in ral 90mat (off white). HÜLSTA Sera gestoffeerd ledikant met elliptisch hoofdbord. Het bedframe is leverbaar in rustig en modern wit of in natuurlijk hout voor een warme uitstraling.


Maak het af met bijpassende kussens, plaids en een bedsprei. Het dekbedovertrek kun je stijlvol en simpel wit houden, maar je kunt de look natuurlijk ook . Het bed wordt geleverd met een breed hoofdbord (deelbaar) met hier bovenop lederlook delen in de kleur basalt. De romp van het bed is in de kleuren alpine wit. Personaliseer uw bed en slaapkamer met de Viking toebehoren. Van hoofdborden tot aan pootjes, alles heeft de beste kwaliteit!


Baby campingbed

Nachtkastje Trend Glossy Zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts