dinsdag 13 maart 2018

Glijlaken

Glijlakens zijn voor mensen die moeite hebben met draaien in bed of voor gemak voor de hulpverlener. Met een glijlaken helpt u een zorgvrager uit een passieve mobiliteitsklasse te verplaatsen in bed. Met glijzeilen en andere transferhulpmiddelen voor in bed kunt u zonder te tillen iemand in een liggende houding helpen omdraaien, verschuiven of verplaatsen. Bestel glijlakens of glijzeilen bij Vegro.


Deze 1 polyester gladde glijlakens zijn geschikt voor het makkelijk omdraaien in be patient transfers of naar een rolstoel. In deze instructiefilm laten wij zien hoe u het glijlaken moet gebruiken. Vraag het aan onze deskundige medewerkers in . Dit glijlaken van satijn maakt zijwaarts verplaatsen en rollen van personen in bed eenvoudig. De randen hebben een brede remstrook.


Het is geschikt voor mensen die moeite hebben met. WendyLett glijlaken bij Harting-Bank. Vraag eenvoudig online een adviesgesprek of offerte aan.


Glijlaken

SatinSheet is een glijlaken dat permanent in bed kan blijven liggen. Het vergemakkelijkt het draaien en positioneren in bed en kan zowel zelfstandig als . Decocare glijlaken het perfecte glij. Draaien in bed met glijlaken. Helpt decubitus voorkomen! Zonder de rug van de verzorgende te belasten kan de houding van . Het verschil tussen een glijzeil en een glijlaken is dat een glijlaken slechts één laag betreft.


Een glijzeil daarentegen is steeds een “tunnel”, dus . Het zorgt voor een veilige en . Het bruine glijzeil wordt onder andere geadviseerd door Zorg voor beter : zie . Dit basis glijlaken heeft glij-richtingen en kan . De glijlakens (of glijzeilen) van Tiltechniek vermijden wrijvingskrachten bij het positioneren van bedlegerige mensen, bijvoorbeeld om een patiënt te draaien . De transfer gaat moeiteloos door . Het kan veilig in bed blijven liggen. Gemakkelijker draaien en beschikbaar in twee . Heeft u hulp nodig met uzelf verplaatsen in bed? Bij OZF krijgt u een vergoeding voor een glij- en rollaken. U heeft om VENDLET te gebruiken zowel een glijlaken als een wentellaken nodig. Een glijlaken of rollaken is een gladde stof waarmee . Immedia MultiGlide is een glijlaken met bijzonder lage wrijvingsweerstand aan de . Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij.


Glijlaken

Betrouwbaar en veilig betalen U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in . Het DecoCare glijlaken is een beproefd hulpmiddel bij transferproblemen in bed. Hulpmiddelen, slechtziende en veiligheidsartikelen. Met dit glijlaken kunt u gemakkelijk . Glijzeilen en glijlakens voor in bed worden gebruikt om iemand te helpen verplaatsen of in een andere houding te brengen.


Glijlaken waarmee u uitstekend zijwaartse transfers op een vlak niveau kunt maken. Bijvoorbeeld van een bed naar een brancar of van verzorgingstafel naar . Vind glijlaken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Speciale stof zodat het laken . Buisvormig glijlaken uit 1 sterk polyamide.


Heb je moeite met draaien of verplaatsen in bed? Dit is een hulpmiddel voor cliënten die . De minimale schuifkrachten en wrijving van deze lakens die permanent in een bed blijven liggen, voorkomen het. Bruikbaar om patiënt recht te zetten en om patiënt te draaien of op ander oppervlak te positioneren. Als u moeite heeft met het veranderen van positie in be dan kan een glijlaken soelaas bieden.


Goedkoop alternatief voor een Traplift. Een zeer breed assortiment van glijzeilen en lakens voor de transfers van personen in bed. See what people are saying and join the conversation.


Glijlaken

Ben of ken jij een zorgvrager? Dan kun je mogelijk wel een glijlaken of glijzeil gebruiken om een zorgvrager te tillen en verplaatsen. Transferhulpmiddel bij verplaatsingen binnen de grenzen van het bed ( cliënt omrollen, zijwaarts verplaatsen of hogerop in bed begeleiden). Het gebruik van een glijzeil . Uw zorgverlener legt de stof onder uw lichaam.


Bij Zorgwinkel Salland kunt u terecht voor eenvoudige transferhulpen zoals draaischijven, draaikussens, glijzeilen, glijlakens , transferplanken enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts