woensdag 31 januari 2018

Fietsenrek hoog laag

Fietsenrek hoog laag

FalcoSound enkelzijdig FietsParKeur. Hartafstand tussen de wielhouders is 3of 400mm, dus ook bredere sturen . Met dit hoog - laag fietsrek kan je perfect grote fietsen stallen in je Velo-Boxx HOME of GARDEN. Dit design fietsenrek is leverbaar in een uitvoering met en fietsplekken. Duurzame fietsenrekken met een hoge achterkant, hierdoor bieden deze . Op zoek naar een fietsenrek voor het netjes opbergen van fietsen?


Al onze fietsenrekken zijn robuust, van hoogstaande kwaliteit en tegen een zeer scherpe. De grootste fietsenrekken uit ons assortiment hebben een capaciteit van of meer fietsen. Van hoog naar laag sorteren. Ontdek ons assortiment fietsenrekken voor tot fietsen.


Bestel direct uit het grootste aanbod fietsenrekken in onze webshop. Een fietsenrek is een voorziening voor het parkeren van fietsen. De klemmen zijn dan vaak beurtelings hoog en laag , met de bedoeling dat de sturen van de . De toegepaste oploopgoot zorgt ervoor dat uw fiets ook op de hoge plaatsen . Dit hoog - laag rek voor fietsen is speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de fietsoverkappingen die door ons voor R-net werden ontworpen.


Vind fietsenrek fietsen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk ons brede assortiment fietsenrekken , fietsklemmen en -steunen nu direct.


Alle rekken zijn robuust, van een hoogstaande kwaliteit en tegen een zeer . Er zijn vele soorten fietsenrekken in gebruik. Fietsenrek met oploop, handig voor in schuurtje met een laag dak. Standaard rek, met aanbindpaal, met fietsen hoog en laag. Het hoogteverschil tussen de hoge en lage fietsplaatsen is iets . Afmeting betonfundatie ‎: ‎295x295x350mm, met. De hart op hart afstand tussen de . Het fietsenrek Fontein biedt een stabiele fietsparkeerplaats waarbij ook de voorvork extra steun krijgt.


Fietsenrek hoog laag

Koop uw Fietsenhouders, fietsenrekken. Kiest u voor een fietsenrek met een efficiënt hoog - laag systeem, of voor een fietsenrek met . Plaatsing fietsen hoog - laag. Wielbeugels van massief rondstaal Ø mm.


Aanbindbuis Ø 4x mm met aanbindbeugel Ø cm. FalcoFida is een fietsenrek speciaal ontwikkeld voor de Duitse markt en voldoet aan. De TuliP fietsstandaard is door zijn modern gebogen uiterlijk een aanwinst voor elke locatie. Bij metrostations in San Francisco beproeft men op dit ogenblik een nieuw type fietsenrek , dat nagenoeg onkraakbaar zou moeten zijn. Dat is vooral handig en bovendien ruimtebesparend.


Veel fietsen op weinig ruimte. In BINI worden fietsen “ hoog en laag ” geparkeerd. De fietsendrager is voorzien van een hefsysteem dat heel eenvoudig te besturen is. Mooi vormgegeven, zeer solide en stabiel fietsenrek voor fietsen. Ter voorkoming van diefstal kunnen.


Dit fietsenrek biedt plaats voor fietsen. Herkenbare fietsrekken die de fietsen goed op hun plaats houden d. Deze klassieke fietsrekken (beugelfietsrekken) zijn robuust, . Voldoende plaats voor moderne fietsen met breed stuur. Afstand tussen de wielen : 3mm.


Luxe fietsenrek met extra wielvriendelijke hoepels die het voorwiel op plaatsen. Compact fietsenrek met niveaus voor grondbevestiging. Hoog , dubbelzijdig fietsenrek voor grondbevestiging. VAN-Star wegdraaibare fietsendrager voor buscampers op basis van een . Even laaiden ze hoog op, toen kropen ze dicht bij elkaar. De storm was bijna uitgewoe maar de lucht hing nog laag.


Kenmerken: Verkrijgbaar als geïntegreerd fietsrek bij de. Mottez fietsenrek voor fietsen hoog - laag van het merk Huismerk - ColliShop is beschikbaar bij ColliShop voor de prijs van €69. Om je fiets netjes weg te zetten of buiten te stallen hebben we bij Decathlon verschillende soorten fietsenrekken en fietsophangsystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts