woensdag 6 september 2017

Nachtkastje industrieel

Industrieel houten nachtkastje met zwart ijzeren poten. Pas een jaar oud en nog zo goed als nieuw! Zo goed als nieuw Ophalen. Vergelijk eenvoudig uit 1. Vele aanbiedingen bij bol. Nachtkastjes koop je eenvoudig online bij bol.


Leen Bakker heeft een ruim assortiment, zo vind je altijd een nachtkastje wat bij je past. Geïnspireerd op vintage kasten, dit nachtkastje van verouderd metaal WAYNE is een mooie knipoog naar onze tijdloze kasten. Van nachtkastje wit tot zwart en natuurlijk design in hoogglans uitvoering. Kasten voor iedere situatie. Met de juiste kast zorg je voor een . Met een industrieel nachtkastje van PIB voegt u een authentieke en ruwe sfeer toe aan uw slaapkamer.


Deze bijzondere kleine ziekenhuiskastjes komen uit Tsjechië, hebben een vintage maar ook gelijk een industriële uitstraling. Deze kastjes zijn te gebruiken als. Een industrieel nachtkastje uit ons aanbod zorgt voor een uitgesproken uitstraling in je slaapkamer! Profiteer van onze snelle service.


Nachtkastje industrieel

Stoere houten kastje kastjes Lade en metalen deurtje nachtkastjeindustrieel landelijkhoogte cmbreedte 41cmdiepte cmprijs 11euro per stuk . De leukste nachtkastjes in diverse interieur stijlen voor in de slaapkamer. Welk nachtkastje past het. De industriële interieur stijl. Leuk, industrieel , vormgegeven vintage houten nachtkastje uit de 50er jaren in een mooi vergrijsd petrol-blauwe kleur. Robuust, industrieel nachtkastje met twee laden.


Bestel snel het nachtkastje van metaal en mangohout! Kijk voor meer landelijk en industrieel op dekistenkoning. De kast heeft een la en een deurtje.


Nachtkastje industrieel

Jouw steun en toeverlaat in de nacht: dit kastje bewaart je telefoon, boeken en alles wat jij bij je bed nodig hebt. Bekijk alle nachtkastjes ! Wil jij dit moderne item naast je bed hebben staan? Het Pebble nachtkastje is gemaakt van metaal en cement gebonden vezelplaten. Door de open uitstraling. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteren op nieuwste . Een robuust en industrieel nachtkastje of bijzettafel uit de collectie van By-Boo.


Het kastje is volledig gemaakt van gecoat metaal en heeft een mooi open . Bij HomeDeco ben je aan het juiste adres. Mooie nachtkastjes en bedtafeltjes in moderne, eigentijdse designs. Ga naar de winkel of bekijk het assortiment online. Niets industrieel aan, het onderste rekje was al helemaal krom dus maar terug gebracht en ruilen kon niet want ze hadden er geen meer.


Nachtkastje industrieel

Je zocht naar: nachtkastje ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Deze nachtkast is heerlijk industrieel en vintage. Reserveren niet mogelijk bij dit product.


Zwart metalen industrieel nachtkastje is gemaakt van verweerd metaal en heeft een vintage finish. Dit metalen nachtkastje met haar zichtbare klinknagels. Vintage stalen kastje met deurtje en lade. Het bovenblad van dit kastje is van hout.


Past heel mooi in een industrieel , loft of vintage interieur. Stoer en industrieel met deze houten krukjes in je slaapkamer. Mooi oud industrieel kastje uit een ziekenhuis. Hoogte cmBreedte cmDiepte cmAlleen afhalen.


RETRO nachtkastje van metaal en hout en afgeronde hoeken. Met een mooie tafellamp op je nachtkastje kun je gemakkelijk de. Dit kastje staat fantastisch in een industrieel interieur!


En zeker ook goed te gebruiken als nachtkastje. Het metaal is van zware kwaliteit. Landelijk, modern of industrieel. Voor iedere interieurstijl vind je de perfecte meubels bij Xenos. Heb je landelijke invloeden in huis?


Bezoek onze website voor de leukste ideeën voor jouw ideale nachtkastje. Het is natuurlijk leuk om naar de IKEA te gaan en een nachtkastje te kopen voor je slaapkamer, maar zou het niet nog veel leuker zijn om er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts