maandag 24 juli 2017

Ikea televisiekast

DIY hoofdbord , hoofdbord zelf maken, hoofdbord maken. In deze vintage slaapkamer vind je hele leuke en inspirerende decoratie ideeën. Wij zijn gek op DIY projecten in huis. Steigerhouten hoofdbord DIY. DIY sidetable van een draadmand.


Ikea televisiekast

Het hoofd van het bed met zijn eigen handen. Hoe maak je een zacht hoofdeinde en hout? Welke soorten hoofdeinden zijn er?


Masterclass over het maken van . Iedereen kent het wel - het kan soms lastig zijn om je oude meubels los te laten, ook al weet je dat je ze echt niet meer leuk vindt. Dat is precies hoe het was . Als het ware is het nu een verlengstuk van het hoofdbord geworden. Dit geeft de ruimte een speelse en warme uitstraling. Omdat hier dezelfde kleur is gebruikt . Om die nieuwe look te bereiken schroefde ze een nieuw hoofdbord voor haar bed in elkaar.


En het resultaat mag er wezen. Stoer hoofdbord van steigerhout . We hebben het internet afgezocht naar D-I-Y hoofdborden die herkenbaar waren en kwamen met stijlvolle stukken die zelfs de beginnende . Mijn Do-it-yourself Eric Kuster Headboard tutorial! Maak net zoals Anna een persoonlijk hoofdbord voor een gezellige sfeer in de slaapkamer. Met enkel de volgende materialen. Een hoofdbord van multiplex is zo gemaakt en het is nog goedkoop ook!


Zo geef je in een handomdraai een kamer een Scandinavische look. Wist je dat je hoofdbord vaak het allesbepalende element in je slaapkamer is? Alle reden dus om zelf een uniek exemplaar te maken. Precies hoe je dat zelf zou willen. Om alvast wat inspiratie op te . Sinds ik weet dat we op korte termijn gaan verhuizen, schieten de DIY projecten als paddestoelen uit de grond (in mijn hoof dan).


Ikea televisiekast

Het houten hoofdbord in jouw slaapkamer… is het zelfgemaakt? De DIY van ons hoofdbord haalde ooit de 101 . Hele handige en leuke ideeën om zelf een hoofdbord bij je bed te gaan maken. Onze slaapkamer had inmiddels ook weer een opknap beurt nodig dus ik ben lekker gaan rond snuffelen op het internet.


In dit artikel delen we wat handige DIY tips en een hoop inspiratie. Bekijk 1ideeën over - hoofdbord op Welke. DIY : een oude deur als hoofdbord ! Lees hier hoe je stapsgewijs een houten hoofdbord maakt, deze bekleed. Een DIY waar u elke dag van kan genieten. Iets waar we lang naar op zoek waren, maar eindelijk hebben gevonden.


Ikea televisiekast

Een eigen hoofdbord maken voor . Ben jij in het bezit van een oude (paneel)deur en ben je van plan om hem weg te doen? Hij legt in de video uit hoe je dit hoofdbord zelf stap voor stap kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts