dinsdag 4 april 2017

Industriele nachtkastjes

Vergelijk eenvoudig uit 1. Geïnspireerd op vintage kasten, dit nachtkastje van verouderd metaal WAYNE is een mooie knipoog naar onze tijdloze kasten. Vele aanbiedingen bij bol. Nachtkastjes koop je eenvoudig online bij bol. Industriële nachtkastjes Het vintage design zal u verleiden met zijn edele materialen: zekere waarden zoals het massieve hout en het metaal, voor een optimale .

Leen Bakker heeft een ruim assortiment, zo vind je altijd een nachtkastje wat bij je past. Industrieel nachtkastje staal en wagonhout Firma Hout. Dit nachtkastje in industriële stijl is een fantastische . Het ladeblok zit rechts en het plateau bevindt zich links.


Past heel mooi in een industrieel , loft of vintage interieur. Stoere houten kast met deur ijzeren beslagnachtkastjeindustrieel landelijkhoogte cmbreedte cmdiepte cmprijs 18euro per . Een industrieel nachtkastje.

De industriële interieur stijl is al een aantal jaren geliefd en zal ook nog wel een tijdje blijven. Deze interieur stijl zien we vooral . Boekenkasten, vitrinekasten, pronkkasten, buffetkasten, nachtkasten en uiteraard linnenkasten en garderobekasten. In deze blog komen de leukste nachtkastjes voorbij, en, wel zo handig, ook. Te gebruiken als nachtkastje of als bijzettafel. Stoer industrieel kastje met lade.


Welkom bij Zitten en Liggen! Hier vind u onze grote collectie landelijke en industriële meubels, direct op voorraa of speciaal voor u op maat gemaakt! Vintage metalen kastje met lade en deurtje. Door het kleine formaat leuk te gebruiken als nachtkastje, maar dit kastje.


Deze bijzondere kleine ziekenhuiskastjes komen uit Tsjechië, hebben een vintage maar ook gelijk een industriële uitstraling. Deze kastjes zijn te gebruiken als. Profiteer van onze snelle service. Opzoek naar een industrieel nachtkastje van Gewoonknus.


U kunt bijvoorbeeld bij Haco mooie houten nachtkastjes vinden met extra laden, zodat u. Zo kan een nachtkastje modern genoemd worden als het industrieel.

De kastjes worden per twee . Boodschappentas fairtrade . Steigerhouten nachtkastjes. Maak je slaapkamer compleet met een nachtkastje van steigerhout gemaakt van gebruikte robuuste steigerplanken. Mooie nachtkastjes kopen bij Sweetlivingshop. Met bovenin een uitneembaar bruin industrieel. Let op het prachtige ontwerp!


In een goed gebruikte conditie. Hoogte 84cm, breedte 43cm, diepte . Stoere vintage metalen nachtkasten met lade en deur. Reserveren niet mogelijk bij dit . Niets industrieel aan, het onderste rekje was al helemaal krom dus maar terug gebracht en ruilen kon niet want ze hadden er geen meer. Decorage verkoopt Brocante, Industriële en Antieke meubelen – rechtstreeks. Bijzettafels, sidetables en nachtkastjes (43) . Deze Alwin nachtkast heeft een industriele look en is uitgevoerd in verweerd teakhout.


Dankzij het gebruik van één leistenen front in combinatie met het . De Warren nachtkast heeft een industrieel karakter die gemaakt is van mango hout met een zandkleur. Het kastje heeft twee lades, steunend op planken in het. Deze nachtkast is heerlijk industrieel en vintage. Jouw steun en toeverlaat in de nacht: dit kastje bewaart je telefoon, boeken en alles wat jij bij je bed nodig hebt.


Bekijk alle nachtkastjes ! Ben je meer van de industriële stijl, dan kies je voor tafels, kastjes of stoelen met metaal erin verwerkt. Ook voor de moderne inrichting heeft Xenos de juiste . RETRO nachtkastje van metaal en hout en afgeronde hoeken. De tafellamp kan in elke ruimte van het huis worden toegepast. Ruime keuze aan producten ▻ Voordelig huismerk ▻ Scherpe prijzen. Dit is een hartstikke leuk nachtkastje van Woood!


Met een nachtkastje kun je jouw slaapkamer niet alleen leuk inrichten, maar. Het is natuurlijk leuk om naar de IKEA te gaan en een nachtkastje te kopen voor je slaapkamer, maar zou het niet nog veel leuker zijn om er . Het eikenhout van de Bommel Meubelen behoort tot de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts