vrijdag 22 juli 2016

Abz hr40 comtex

Abz hr40 comtex

Het Benelux merk ABZ maakt een luxe kwaliteitsmatrasje met HRkoudschuim ( ABZ KM 232). Dit is een veel veerkrachtiger schuim dan gewoon polyethersch. ABZ comtex ledikantmatras x 1cm. De tijk is van zacht dubbeldoek die afritsbaar is. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Abz hr40 comtex

Het ABZ Matras KM2- HRis een milieuvriendelijk product. Het matras is volledig gevuld met koudschuim. Het schuim heeft een open celstructuur, hierdoor . Een goede kwaliteit kindermatras is de comtex serie van ABZ , top ligcomfort speciaal voor.


ABZ Tijger 60x120xHRkoudschuim matras dubbeldoek hoes. ABZ matrassen verkrijgbaar bij Babyhuis Casita! Deze babymatras is niet alleen comfortabel, maar voorkomt . ABZ Ledikantmatras HRcomtex.


Abz hr40 comtex

KINDERMATRAS MET KOUDSCHUIM. Matras met een anti allergische vaste tijk en een koudschuim vulling. Dit artikel heeft in één hoek vlekken en een lichte beschadiging. Gegarandeerd Topkwaliteit. Grote voorraad = Snel thuisbezorgd!


Dit type schuim is veerkrachtiger dan gewoon schuim . ABZ D- Kindermatras met airgosafe topper - 60x1cm. Dit ABZ ledikant matras is speciaal voor in een ledikant . Koudschuim HR heeft een open celstructuur, is schimmelwerend en duurzaam. Comtex koudschuim is brandvertragend en zeer veerkrachtig. Comtex HR40BS koudschuim matras met afneembare, badstof hoes. Comtex HR-koudschuim gebruikt, dat op zichzelf brandvertragend is.


Cools Petito HRBultex koudschuim ledikant matras. Door de open celstructuur van Comtex ( HR) koudschuim biedt dit matras meer . Het koudschuim maakt het matras veerkrachtig en zacht tegelijk en zorgt. Het merk ABZ staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment matrassen in zowel standaardafmetingen als in de meest uiteenlopende afwijkende maten.


HRComtex ledikantmatras koudschuim x 120. Dit soort schuim is door zijn open celstructuur veerkrachtiger dan gewoon schuim.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts