woensdag 22 juni 2016

Dressoir locker

Dressoir locker

Lage 2-drs lockerkast gemaakt van grijs metaal met een antiek vintage afwerking. Achter iedere deur bevindt zich een legplank. Zie ook de andere meubels van . Industrieel LOCKER dressoir kastje cm.


Een leuk, industrieel locker kastje voor ook nog eens een leuke prijs! Dat kun je wel zeggen van dit dressoir met stalen lockerdeuren. Het is een stoere industriële kast door het metaal en de grote kluisachtige deuren die . Stoer locker dressoir deurs.


Locker Heavy Metal 3-deurs. Dressoir Leipzig Grijs kopen? Kwantum, daar woon je beter van! Kijkt u ook eens naar het uitgebreide . Deze stoere locker geeft een industrieel tintje aan het interieur.


Voeg toe aan uw verlanglijst loading. Het product bevindt zich al . Vóór 23:0 morgen in huis. Maak een statement in je interieur met dit stoere metalen dressoir ! Het dressoir kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden en past erg goed in een vintage en. Levertijd: Voor de levertijd van de meubelen staat - weken. Accessoires en verlichting wordt binnen - 3 . Deze pin is ontdekt door Justien Froling.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Hou je van zware materialen en een blikvanger dan is deze kluisvariant van een dressoir een echte . Met wooninspiratie en stylingideeën in het tijdschrift, op vtwonen. Met deze lockerkast zet je alles binnen . Je vindt hem bij Leen Bakker! Laatste dressoir locker kast Grijs geschilderd en betonlook gegeven met zwarte colourwax Like watchandbuy.


Groot industrieel dressoir , zwart. Geïnspireerd op de Amerikaanse locker kast is deze dressoir kast . Dit stoere locker dressoir is een echte musthave voor een industrieel interieur. De kast heeft deurtjes met daarachter een legplank. Woood Stijn locker deurs dressoir laag wit in het wit nu leverbaar met extra voordeel. De Woood kasten zijn makkelijk zelf te installeren.


Deze prachtige oude locker met stoere industrial look is voorzien van een nieuw dik houten blad en een fantastische patina op het stalen onderstel. Gratis bezorging in heel Nederland. Met laagste prijs garantie. Materiaal zwart metaal, afwerking antiek-vintage.


Bestel direct in onze webshop! Afmetingen ( BxDxH): 120x45xcm. Bij Hip-Wonen vind je hippe meubels en decoraties.


Wij passen het aanbod regelmatig aan, want wat niet meer hip is hoort hier niet meer te staan! Met lades en legplank aan de binnen zijde. Eleonora € 59- Volledig van gecoat metaal gemaakt. One World Interiors Wandplank.


Dressoir locker

Genspireerd op de Amerikaanse locker kast is deze dressoir kast . Een oude locker met een industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een dressoir om uw woonkamer een metamorfose te geven. De locker kan gebruikt worden als een kluis. Behandeling: Gecoat metaal. De lage lockerkast Stijn van het Nederlandse merk Woood is en stoer staalgrijs kastje met een Amerikaanse locker look.


Als handig kastje in de hal, dressoir in . Eigenzinnig dressoir in locker stijl. Gemaakt van ijzer in industrieel zwart met glasdeurtjes. Al onze prijzen zijn inclusief bezorging. Een tv- dressoir moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn.


Zoals trendy tv- lockers van HKLiving, een combinatie van hout en metaal maakt deze kastjes. Zuiver High on Wood dressoir large. Van dressoir tot wandkast: in ons assortiment kasten zit er ongetwijfeld wat moois voor jou .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts