maandag 16 mei 2016

Smal antiek kastje

Koop of Verkoop smalle kast op Marktplaats. Kast is voorzien van legplanken. Een uniek meublel wederom . Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare itemsUitzonderlijk smalle buffetkast met een gesloten deur en deur met glas.


Maar niet alle oude brocante meubels die we hebben zijn antiek.

De uitstraling en sfeer is bepalend bij . De antieke laden kast is in ieder interieur, klassiek of modern een ideaal meubel om kleding,spelletje. Mooie oude kast met schuif. Ideaal als kast voor glazen etc.


Houten antieke kast met glas. Zeer smalle mahoniehouten vitrinekast, uniek in zijn formaat en met het . Heineman antiek weet als specialist wat een antieke kast bijzonder maakt. We hebben lange, korte, smalle en brede kasten.

Heeft mooi hout snijwerk op deur. Is ideaal als bijzet- of . Veel mensen vinden het moeilijk om een antiek meubel te kopen, want hoe. Klein antiek toogkastje met mooie achterkant. Bijzondere hoge smalle kast.


Zware massieve mahonie ladekast bestaande uit brede en smalle laden. De kast is volledig gerestaureerd en behandeld tegen . Bestel eenvoudig en simpel jouw favoriete kast ! Antieke Engelse ladenkast. Onwijs leuke kast boven planken onder lade en deuren.


De kleur is antiek groen van binnen is de kast …. Mahoniehouten smalle ondiepe boekenkast , bestaande uit delen. Het bovengedeelte is open met verstelbare planken waarboven een tympaan, onder een . Kruidenkastje met laden en glazen schuifruitjes en spiegel. Kastje heeft schuifruitjes, legbord van glas en spiegel.


Oud industrieel metalen kastje.

Algemeen: prachtig antiek Biedermeier penantkastje. Dit betreft het kleinste formaat van dit type kastje. Bovenin een ruime lade en onderin een legplankje.


Het Inboedelhuis in Waddinxveen is een groothandel in antieke kasten en bedden. Wist u dat er veel meer kleuren voor uw kast of meubel mogelijk zijn dan . Fantastisch mooie antieke kast voor diverse doeleinden te gebruiken. Een smalle kast dus u bent niet te veel ruimte van het interieur kwijt. En wellicht is het ook handig om alvast te broeden op andere, antieke curiosa waarmee je wilt pronken?


Brocante en Industriële en stoere kasten, hier vind je de antieke kast heel makkelijk. Brocante antieke kast , demontabel in betonlook € 59Voorraad: 1 . Spring naar Tafelkastje - 17de-Eeuws kastje in de vorm van één van de drie typen. Smal kastje dat tussen tafel en raam werd geplaatst of tussen de tafel . Handige smalle boekenkast 40x2.


In de inspirerende showroom van de Almondehoeve vindt u altijd wel een replica of antieke kast naar uw smaak. Witte landelijke smalle kast. Ook kunt u door ons uw meubel op maat laten . Superleuk antiek fourniturenkastje met lades. Metalen kast planken - 75x28xcm. Denk aan stoere poefjes, houten krukjes, maar ook antieke poefen en . Grote vintage hangkast , antieke kast.


Super doorleefde kast , op dit moment alleen met een roede maar uiteraard kunnen er planken in gemaakt worden. Twijfel je om oude kastjes naar de kringloop of de sloop te brengen? De profiel verfkrabber: deze krabber is vooral geschikt voor smalle , . Schitterende en loodzware antieke kast met veel bergruimte, verdeeld over ruimten.


De bovenkant heeft een naar boven openslaande klep met daaronder . Afmetingen: 111x180x55cm. Chinese bruidskast antiek htl009. Bent u op zoek naar een prachtige tweedehands, gebruikte of nieuwe kast ? Hoog smal ondiep strak zijn de kenmerken van deze kast. Hij is geschikt voor van alles.


Een ideale antieke kast voor de badkamer. De smalle lades lenen zich bij uitstek voor make up en als medicijnkast , de bovenkast voor alle flesjes die er zoal in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts