vrijdag 29 april 2016

Houten kist met slot

Omschrijving: kleur antiek brons materiaal zinkmetaallegering (lood- en nikkelbrandkast) qty u. Je zocht naar: houten kist met slot ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld sieraden of andere spulletjes in te doen. Set van kistjes die in elkaar passen.

Alle kistjes hebben een klein slotje en bol deksel. Gemaakt van blank hout zodat de kistje naar eigen idee te verven of te . XL Opbergkisten set acaciahout st. Handson kluis inbraakwerend 20ED met elektronisch slot. Ravensburger Schilderen op nummer Slot Neuschwanstein. Kies bijvoorbeeld een stoere houten kist of strakke metalen kist.


Natuurlijk vind je bij ons altijd kisten en dozen voor de allerlaagste prijs.

Vind de beste selectie houten kistje met slot fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten kistje met slot voor de dutch luidspreker markt . Zakka Vintage Opslag decoratieve koffer kleine retro houten box kist slot. Multiplexplaat 10mm, Multiplexplaat 21mm, scharnieren en schroeven, Kistslot , Houtlak . Mooie grote houten opbergkist schatkist met slot. Kisten-handvat smeedijzeren grepen op oude houten kist - dit slot als antieke verschijning.


Handvaten voor meubels, antiek lijken voor oude vaste meubelen. De kist heeft een licht verweerde look. Hoewel niet op de foto, is het slot voorzien van een metalen pin. Houten kist met ijzeren slot en handvaten.


Ook Mijn Andere Advertenties antiek groene houten kist met ijzeren hand grepen en sluiting voor slot. Overval met cilinderslot 100x40mm staal verchroomd. Kistoverval 100x25mm staal verzinkt. Jammer, dit product is niet meer verkrijgbaar. Oude houten vergrijsde vintage met metalen slot en inscripties.


Een speurtocht is altijd leuk en met de GPS Adventure Box wordt het helemaal interessant!

Het is een houten kistje – met slot – dat is uitgerust met een GP. Veel mensen die willen leren om met hout te werken beginnen met het maken van een houten kistje. Een houten kistje is eenvoudig te. Elke houten kist wordt geleverd met de volgende spannende hangsloten: sleutelslot , 3- cijferslot , 4- cijferslot , letterslot en richtingslot. Daarnaast bevat elke kist . Download een rechtenvrije Magische houten kist met slot.


Vak met schatten, geld , juwelen, magische punten en accessoires. Al je gereedschap in een zelfgemaakte, rijbare opbergkist. Of stijlvol je magazines opbergen. Ga jij binnenkort trouwen?


Of misschien je dochter of vriendin? Groot aanbod dekenkistbeslag in oude stijl. Ik gebruik een houten kistje als basis.


Daarin maak ik een simpel slot : ik bevestig aan de wand en aan de deksel schroefogen. Afwerking: – de buitenzijde is afgewerkt met laag sanding sealer met daarover lagen danish oil. Hij wordt afgewerkt met een slot , zodat alles ook echt.


Onze wijnkisten zijn van goede kwaliteit en met mooie ronde randen. Heeft iemand een origineel idee om een simpel houten slot te maken? Knechtenkist met hengsel en slot. Een knechtenkist is een houten opbergkist voor losse knechten die zich een tijdlang verhuurden als arbeider. IKEA - SKOGSTA, Kistje met handgreep, acacia, Perfect voor het opbergen en verplaatsen van olie, azijn, kruiden, servetten of bestek tussen de keuken en de . Dit blank houten kistje met metalen sluiting is handig voor het opbergen van allerlei kleine rommeltjes.


Het kistje heeft een afmeting van 10x15xcm. Foto over Het slot van een houten kist Geïsoleerd op een witte achtergrond. Bordeaux wijnkist met gouden slot. Luxe houten wijnkist 1-vaks.


Bestel uw geldkistje nu gemakkelijk en snel online! Geldkistje zowel met als zonder slot. Kist overval met cilinderslot 100xmm verchroomd. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts