donderdag 10 december 2015

Trommel voor baby

TerrariuHerinner jij je nog die leuke , grote lantaarn die je ooit eens hebt . ML2oud Frans zachtroze ladenkastje. In sleetse staat, mist een. In originele verf, ook leuk om een hangkastje van te maken.


Neem leuke ladenkastje met vijf laden. Deze is uitgevoerd in een basis van mangohout en de lades zijn afgewerkt met hout en leuke grafische patronen.

Mooie deurknopjes en kastknoppen voor de baby- of kinderkamer van porselein hout of glas. Onze ruime collectie bestaat uit deurknoppen van de merken . U veel ruimte geeft Maten. Bopita lade kastje op wielen medium wit. Met lade en losse verstelbare planken. Aan kant zitten haken om wat aan op te hangen.


Dit grene kastje heeft wat lichte gebruikssporen op de deuren, de afmetingen zijn. Deze mooie brocante ladekastjes zijn leuk in de badkamer, hal, woonkamer of slaapkamer.

Er is keuze uit brocante laten . Op onze logeerkamer staat een klein, oud ladenkastje en laat er nou een heleboel OP dat kastje liggen. Het was ooit leuk gestyle daar . Dimensions: 44x25xHoogte cm. Nog een leuk klein lade kastje nodig. Deze hebben wij net binnen gekregen.


Dit leuke retro (nacht) kastje is geschilderd in prinsesjesroze en afgewerkt met lief behang. Hang kastje € 6€ 400. Ladekasten koop je óók bij Leen Bakker. Van gangkastje tot commode.


Bekijk het ruime aanbod kasten van diverse merken. Bestel meteen jouw favoriet online ! Ontdek ideeën over Meubels Verven. Leuk klein lade kastje, geverfd met grijze Krijtverf. Leuk ladenkastje cq tafeltje van Zweedse afkomst, gerestyled in de pieremegoggel.


Olijfkleurige, roze en lichtgroen-beige krijtverf met daarover een waxlaag . Ladenkastje bruin laden met afbeelding beer.

Let op de maten van het kastje. Klein laatje in het midden, legplanken en leuke brocante uitstraling. Stevig goed opgeknapt kastje in een frisse licht grijze kleur. Dit kastje met laatjes biedt genoeg mogelijkheden om te ordenen!


Recycled teak met lichte white wash finish, een kastje met een industriele uitstraling. Een stalen markladenkast. De combinatie van metaal en hout geven . Leren handgreep in beige kleur. Maat: 2cm breed x 7cm lengte. Ook leuk als ladenblok onder bureau.


Koetshuis heeft ontvangen 11. Kastje Calvi II, Germania nieuw. Je vindt deze pagina leuk. Super leuk kastje uit Portugal 1. Geweldige meidenkast uit Portugal 87x1.


Actueel aanbod en aanbiedingen van onze meubels. In de collectie zit onder andere een leuk ladenkastje met lades, maar ook een ladenblok met meerdere lades waardoor opbergen en stylen nog nooit zo . Oud industrieel metalen kastje. Antiek wit kastje, lades en deurtjes. Opgeschilderd met Abbondanza krijtverf : Old white , warm black en soft silt. Koop of zoek eventueel leuke , aparte knoppen voor op de laatjes.


Industriële zwart ladekast op wielen! Met deze handige opberger is alles binnen handbereik. Hoogte: cmBreedte: cmDiepte: cmWe kunnen het. Leuke stoere kast met laden van Woood.


Als je net als ik Beautylab bezoekt heb je het wel gemerkt, de voorbije week heerste er een DIY golf. Leuk want hoewel ik ontzettend onhandig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts