donderdag 24 september 2015

Aanbieding via vai

Kijk verder bij ons andere brocante en antieke linnengoed. Heel mooi antiek wit ledikant lakentje met sierlijke open rand over de gehele . Wij gebruiken cookies om om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens . Mooi afgewerkte Laken met naam opdruk en rose bies.


See what people are saying and join the conversation.

Little Dutch exemplaar op=op! Gepersonaliseerde lakentjes voor wieg en ledikant met zorg geborduurd bij Aylane. Bestel uw unieke beddengoed gemakkelijk in onze webshop. Keuze uit diverse lettertypes. Kun je geen leuk ledikantlakentje vinden, die matcht met de babykamer?


Formaat 120x150cm, 1 katoen. Laken Sweet little girl is een wit ledikantlakentje met een leuke Roze geborduurde tekst op de omslag. Zacht ledikant lakentje birds.

De aquarel kolibries geven . Afgewerkt met een eigenwijs borduur randje. Perfect Heart is een lakentje voor dat slaapkamertje dat net even anders is. Het stoere zwart met het lieve hartje wordt helemaal afgemaakt met een mooie . Het At Home lakentje is gemaakt van katoen en is voorzien van een geborduurd huisje. Zoek je een leuk ledikant lakentje met naam? Kijk hier en ontwerp je eigen lakentje.


Het laken is zowel leuk voor de jongens- als meisjeskamer. Een origineel kraamcadeau, ook leuk om je eigen babykamer mee te . Dit lakentje is erg handig voor bij een wafeldeken. Bestel je kraamkado snel en eenvoudig op Tilleys. Ledikantlakentje met naam geborduurd. Je zocht naar: ledikant lakentje ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


This Pin was discovered by Karina. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vandaag laat ik jullie zien hoe je eenvoudig en snel een wit ledikantlakentje van de HEMA, persoonlijk kunt restylen in de sfeer van het . Een wit katoenen ledikant lakentje met een leuke applicatie van één grote en kleine olifantjes erop geborduurd.

Verschillende kleuren applicatie zijn mogelijk:. Hallo dames Ik heb eventjes een vraagje. Mijn vriend en ik hebben voor . Bij VG Kinderboetiek vind je niet alleen hele leuke Baby- en Kinderkleding, maar ook alles voor in de Kinderkamer, Speelgoe Cadeaus en een Ruim Aanbod . Katoen lakentje voor in het ledikant 120x1met naam. Wordt per brievenbus post verzonden a 3. Categorie: Babytextiel en geboorte artikelen. Wit katoenen ledikantlakentje.


Stoer zwart, maar dan wel met het schattige hartje. Het prachtige borduurrandje maakt het . Het ledikantlakentje is te gebruiken in combinatie met de ledikantdeken. Nieuw blauw katoenen ledikant laken, met leuk patroon aan de bovenrand.


Van het Belgische merk Mundo Melocoton. Prachtig ledikant lakentje van 1 katoen, dat geheel naar eigen wens is te persionaliseren. Geen producten in je winkelmand.


Zet er een mooie tekst, de naam van de kleine of een stoere . Als ik ze zelf maak, hou ik de maat 120x1aan. Omdat die van de hema echt veel te smal zijn, waardoor je je kindje niet goed rondom kan . Lief ledikant lakentje met geruite hartjes. Mooie lakentjes voor het ledikant met geaplicceerde geruite hartjes.


De ledikant lakentjes zijn verkrijgbaar in . HEMA heeft babydekens, wiegdekens en boxkleden in verschillende stijlen en maten. Een kraamcadeau met de naam, . Van Pacco mocht ik nu het ledikantlakentje testen. Daar ligt mijn dochtertje onder. Wit ledikantlakentje van zachte katoen met een geborduurde afbeelding van een hertje in pyjama en de tekst Zzzz.


Als optie kunt u kiezen voor een extra . Gemaakt van zacht poplin katoen. Spaar de hele babykamer bij elkaar met items van Taftan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts