maandag 8 juni 2015

Landelijke grutterskast

Landelijke grutterskast

De buffetkast bastiaan is een landelijke eye-catcher voor in . Hele mooie, statige grutterskast , geheel geschuurd. Aan de boven kant heeft de kast een . Wilt u een landelijke grutterskast kopen van teak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Grote grutterskast in teak erosie met bolle kleppen, open vak, grote en kleine laden.


Landelijke grutterskast

Landelijke grutterskast met bolle kleppen in het Engels groen en witte . Mooie royale landelijke grutterskast met veel lades, deuren en opbergruimte. Grote tijdloze XL buffetkast in het wit met grote schuifdeuren en laden met komgrepen, De zijkanten van de bovenkast zijn van glas voor een mooie doorkijk. Onderkast met dichte draaideuren en kleppen met glas. Bovenzijde draaideuren met glas.


Deze kast is leverbaar in vele kleuren. Sfeervolle grutterskast in het mooie grijs. De bolle kleppen en speelse indeling geven deze kast je interieur een landelijke tintje.


Bij Inndoors houden wij van pure, eerlijke, duurzame en mooie Meubelen. Materialen en afwerkingen die hierbij aansluiten zijn Hout, . Kom langs om deze witte buffetkast in onze showroom te bekijken. Altijd veel witte buffetkasten op voorraad!


Dit meubel is helaas verkocht. Leuke kasten van landelijke kast, source:nl. Industriële sidetable landelijke buffetkast tweedehands meubels gerestyld oude kasten. Van stoer en industrieel tot landelijk en brocante.


Stijlvolle Boekenkasten, ruime vitrinekasten, handgemaakte, whitewash buffetkasten, sfeervolle grutterskasten , praktische linnenkasten. Kasten bij meubelwinkel TEAK2. Ruim assortiment gekleurde, witte kasten . Prachtig voor in een winkel of een landelijk inrichting in huis! KAST AT HOME Welkom bij de buffetkast specialist.


Ruime keuze in buffetkasten en landelijke witte kasten. Ook het adres voor boekenkasten, vitrinekasten, . Witte landelijke buffetkast. Deze buffetkast is landelijk afgewerkt. Prijs: nu afhalen voor €89. Deze sfeervolle, landelijke grutterskast is uitgevoerd in white wash.


Landelijke grutterskast

De vitrinekast is voorzien van deuren, laden, open vakken en kleppen met bolglas. Super gave grutterskast van vroeger maar in de style van nu! Helemaal met de hand gemaakt met eikenhout. De kast bied veel ruimte in de lades, planken.


Een grenen winkelkast, grutterskast en apothekerskast op maat gemaakt in landelijke stijf en in elke gewenste kleur vind u bij meubelmakerij de Grenenhoeve. Zoekt u een moderne, witte, landelijke of juist een houten buffetkast? Alle meubelen hebben de prachtige landelijke , brocante stijl. Blauwe grutterskast Bastiaan 200cm sfeervolle blauwe kast met bolle glaskleppen.


Ook in andere kleuren tinten. Met landelijke meubels haalt u natuurlijke kleuren en vormen in huis. DOC Living is gespecialiseerd in landelijke teak meubelen en moderne meubelen en staan voor adviezen betreffende uw inrichting altijd voor u klaar! Grutterskast zwart met schuine kleppen 150cm breed gratis bezorgd. Bij ons zijn alle soorten en maten buffetkasten te vinden van een landelijke buffetkast tot een moderne buffetkast.


Kunt u uw gewenste kast bij ons niet vinden, . Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten. Deze hebben wij in de vorm van opbergkasten, buffetkasten, dressoirs en . Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel. Boekenkasten, ladekasten, grutterskasten , winkelkasten, witte buffetkasten, vitrinekasten of een ontwerp naar eigen idee, het kan allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts