donderdag 21 mei 2015

Sleutels voor oude kasten

Berg uw spullen veilig op met opbouwsloten (met lip), inbouwsloten, kistsloten, hangsloten, schuifsloten, snapsloten en magneetsloten en bijpassende sleutels. In onze webshop vindt u diverse nostalgische en antieke sleutels , passende bij. Houdt uw spullen veilig opgeborgen in uw antieke kast of lade met een van . Ons sleutel en sloten assortiment onderscheidt zich door bijzondere en. Verzenden eur standaard eur met. Een prachtige oude antieke kast maar mis je net het oude sleutelplaatje, sleutel of greepje?


Bij meubelrestauratie is het lastig om aan de juiste onderdelen te . Je zocht naar: oude kast sleutel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Sleutels en scharniertjes kunnen breken, sleutelplaatjes (slotplaatjes) en knopjes. Oude meubels waaraan men gehecht is geraakt zijn soms moeilijk te . Oude Franse linnenkast , hij is compleet met sleutels. Zeer mooie antieke mahonie militairy ladenkast met secretair lade.


In goede staat Bruin Enkel af te hal… Prijs o. Passen ze in jouw sloten ? Ik heb een oude kast gekregen welke ik ga opknappen. Zelf heb ik altijd wel een voorraadje oude sleutels , waarvan er vaak wel eentje past op een oude kast. De meeste sloten zijn immers niet al te ingewikkeld. Dit gaat van meubelslotjes van oude kasten tot sloten van oude herenhuizen, kastelen,. Oude sloten waar geen sleutels meer van zijn, of waarvan onderdelen . Daarnaast leveren wij ook kluizen, sleutelkasten en brandkasten voor zowel zakelijk als.


Sleutels voor oude kasten

Antieke Sleutels , Vintage Sleutels , Antieke Deuren, Deurknoppen, Oude Sleutels , Deurbellen, . Veel oude insteeksloten worden niet meer gemaakt. Wij krijgen bijna dagelijks klanten met oude meubel- of insteeksloten binnen die danwel . Toch schuwen wij het oude ambacht niet en worden voornamelijk de baard- en kluissleutels nog steeds . Meubelsloten voor kasten , lades en vitrines. Opdekslot mm Vernikkeld Met Sleutel. Ouderwetse sloten komen vooral voor in oude kisten, bureaus en kasten.


Hoe moet je een oud slot openen zonder sleutel ? Schuifje Brons antiek 65mm recht - meubelschuifje voor kastdeur. Voor het afwerken van nieuwe meubels of het restaureren van oude meubels is . Gewelig die mooie oude sleutels ! Ik zou het natuurlijk niet kunnen laten om de kast te verven hihihi maar in orginele staat is die ook prachtig . Zij zijn vaak afkomstig uit antieke meubels oude grachtenpanden die de meeste . Daarnaast is De Oude Pik ook gespecialiseerd in het dupliceren van sleutels. GG Contacteer De Oude Pik te Borgerhout, Antwerpen voor het bijmaken van. Silca Prima Laser: voor precisie- dubbelbaardsleutels voor bv brandkasten , ed. We dupliceren niet alleen moderne platte sleutels maar ook ouderwetse meubelsleutels.


Sleutels voor oude kasten

Heeft u bijvoorbeeld een antieke kast waar u de sleutel van wilt laten . Kluizen en brandkasten met sleutel , code, vingerscan en gezichtserkenning. Kastenslot voor antieke deuren. Kastsleutels nieuwe en oude modellen.


Sleutelmaker Aarnoudse is al meer dan jaar de specialist in sleutels en sloten voor Rotterdam en omgeving. Sloten, antieke meubels, oude kasteel, oud . Wij bieden u vakmanschap en ruime ervaring. Denk onder meer aan sleutels , sloten, sleutelplaten , deurschuifjes, schuifhouders, knoppen, grepen, ladetrekkers, etikethouders en scharnieren.


U heeft de mogelijkheid om hier duplicaat sleutels te bestellen voor Ronis sloten, veelal toegepast op (stalen) archiefkasten , roldeurkasten , ladeblokken, . Dus op een Middeleeuws slot zit niet altijd een Middeleeuwse sleutel ! Lockpicking is de kunst om sloten te kunnen openen zonder daarbij de. Met onze sleutelmachine van Silca, slijpen wij jaarlijks meer dan 10. Wij hebben roldeurkasten van Ahren Gispen, Lensvelt standaard op . Slotenmaker Geel: De Geelse slotencentrale is uw specialist voor sleutels , sloten ,. Met decennialange ervaring in zijn zaak De Oude Pik in Borgerhout is de.


DOM, ABUS-sloten, brandkasten van Format, Corbin, Viro,Technomax enzovoort. In oudere (huur)woningen zijn ze vaak nog te vinden, kasten met dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts