dinsdag 17 maart 2015

Wandkastje met spiegel

Wandkastje met spiegel

Dit wandkastje met spiegel in antiek wit heeft een eenvoudig, maar elegant ontwerp en is zowel een decoratieve als functionele toevoeging aan uw woning. Woontante - Houten Wandkastje met Spiegel laadjes - Wit. Mooie Shabby Chic houten wandkastje met twee planken, twee spiegel laadjes en drie metalen . Toiletkastje in de wc, handig!


GAMMA heeft spiegelkasten, wc kastjes en spiegelkasten met verlichting. Bekijk nu het aanbod online. Wil jij jouw trendy accessoires showen? Dan is dit wandkastje perfect voor jou! Het wandrekje heeft kleine vakjes waar woonaccessoires ingezet kunnen . Bij ons vind je prachtige spiegelkasten van de beste kwaliteit tegen lage prijzen.


Bestel direct online of kom naar een IKEA winkel bij jou in de buurt. Dit Wandkastje Spiegel van Madam Stoltz is een mooie toevoeging aan je interieur! Dat is dit wandkastje met spiegel en vakverdeling van het Deens merk Madam Stoltz. Het kastje is voorzien van meerdere vakken is heeft . Een spiegelkast maakt elke badkamer af.


Je bestelt een spiegelkast eenvoudig via onze website. Achter het deurtje zit in het midden een plankje. Met bewerkte oude deurknopjes. Quere White set met spiegel en Wastafel. Prijs set 60c€97netto Prijs set . Eenvoudig online bestellen.


Met deze Cubiko wandkast van Umbra hou je de ruimte makkelijk opgeruimd. Hangkastje Met Spiegel 12×CM. Brocante houten wandkastje met spiegel. Prachtig oud kastje met spiegel voor in de badkamer. Penn wandkast met spiegel , eiken.


Wie verwacht er nou een rechthoekige opbergruimte achter een ovalen spiegel? Wat een slimme manier om traditioneel. Het aanslaan van je spiegel tijdens het nemen van een bad of douche is met.


Kastje met handige spiegelverwarming, verlichting en scheerstopcontact cm. Houten wandkast met spiegel en lades, kast heeft haken is ook te gebruiken als kapstok. De lades hebben ieder een ander rozetknop. Antieke apothekers wand-kastje met spiegel in het midden, eronder een laden en deurtje langs beide kanten met schabje.


Wandkastje met spiegel

Uitstekende staat , eiken. Eigentijdse, goedkope kasten online kopen doe je bij dé nr. Schuifwandkast met houtmotief, uitgebreid interieur en spiegel.


Een schuifwandkast met design deuren en mooie warme houtmotief heeft u . Wandspiegel met kammenbakje en kledingborstels. Mooi setje voor aan de wand. Breedte: cmIn gebruikte goede staat. Open kastje voor aan de wand.


Leuk voor in de keuken als pottenrek. Roterend Wandkast Elda in Wit met spiegel deur, wandkast voor aan de wand in de hal, badkamer of keuken. GRATIS thuisbezorgd binnen Nederland en . Dit hangkastje is gemaakt van hout.


De deur opent naar rechts en heeft een slot. Op de deur zit een vintage spiegel. De kast heeft houten plankjes. Lago design verandert met de Spiegel Punto de meubels in de badkamer op een radicale manier. Een aanpasbaar product, ook voor andere ruimtes in de . Voorraad: UITVERKOCHTArtNr: 343.


Wandkast Chavelli gemaakt van de beste kwaliteit nikkel met geharde glasplaten in. Spiegel dressoir Evy gemaakt van echt hout en verwerkt met spiegel glas . Mooie wandkast met glas in de deur en spiegel in de . Vaak is de hal niet zo bree waardoor het leuk is om het door een spiegel breden te laten lijken. Handig ook, want wanneer je naar buiten gaat kan je snel nog . Het Glamm kastje van BePureHome is een klassiek item met een vintage uitstraling. Dit komt door de combinatie van kleuren, de vormgeving en de spiegels. Hangende wandkast elementen.


Badkamerkast Zamora met spiegel en glazen legplanken, gemaakt van spaanplaat. Binnenin een plankje, beplakt met oud behang van de gezusters Priem uit Gent. Wat voor een erg chique uitstraling zorgt, is een rechthoekig wit kastje met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts