maandag 16 februari 2015

Brocante hang kastje

Vind brocante hangkastje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop hangkastjes op Marktplaats. Oude trommel muziektrommel drum kast wandkastje rek brocante.


Grote demonteerbare hangkast. Stevig goed opgeknapt kastje in een frisse licht grijze kleur. Gratis verzending Sherlock Hangkastje deurAfmetingen:Hoogte: cm.


Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel. Of informeer gerust naar een . Old BASICS heeft naast een steeds wisselend assortiment hangkastjes ook een breed assortiment accessoires, van landelijk brocante stijl tot stoer industrieel. Dit is een nieuw kastje , met een oude look. Dit robuust kastje is ontdaan van verschillende lagen verf.


De rest van het kastje is wit hout. Wat een schatje,, dit hangkastje ! Taupe kleurig met een grote lijst in het midden. Zelfs het sleuteltje is leuk,, in de vorm van een hartje!


Eigenlijk is de achterkant al een plaatje. De afmetingen van dit kastje zijn HBen Dcm. Bijzonder mooi en zeer solide Frans hangkastje met laatje, legplankje (met mogelijkheid voor 2e plankje) en ophanghaken. Het kastje is in een later stadium . Dit brocante hangkastje is gemaakt van hout. Op de deur zit een vintage spiegel.


Alphen aan den Rijn, de gratis marktplaats. Mooi brocante in sleetse kleuren, in de originele verf. Deurtje met spiegel en onder laatjes. Het deurtje sluit met een haakje en . Brocant Hang of sta- kastje. Leuk kastje geschilderd met krijtverf in de kleur Driftwood en daarna flink door geschuurd voor extra doorleefd effect.


Vintage retro eiken kastje vitrinekastje hangkastje. Op onze website vind je een selectie landelijke brocante kasten. Geef een reactie Reactie annuleren. Antiek wit kastje, lades en deurtjes. Het e-mailadres wordt niet . Met een korte zijde tegen de muur.


Brocante hang kastje

PAST GOED IN EEN LANDELIJK INTERIEUR , MET GESLEPEN GLAS Bestellen. Lief antiek brocante hangkastje in oude sleetse roomwitte verf. Decoratief en sfeervol voor in diverse ruimtes! Zeer mooi hangkastje gemaakt uit een oud venster. De achterwand van het kastje bestaat uit spiegelglas en kan dus op zeer leuke en . Wat dachten jullie van dit superleuke hangkastje met speciale rollen erin om je armbandjes aan te hangen!


Oud hangkastje zogenaamd bijbelkastje met glas en originele roede. Dit oude kastje is opnieuw wit geschilderd en staat te koop bij de Phoenix in Hank. De randjes zijn doorgeschuurd waardoor het toch zijn oude uitstraling . Hallo Monique, Pakket ontvangen, een feestje weer, hartelijk dank voor de.


Meer informatie aanvragen over: Keuken hangkastje uit jaren 60. Mooie, brocante hangmat met plankje en stang. Echt orgineel hangkastje met prachtig orgineel patina. Goede, audentieke staat , origineel.


Origineel vader en moeder kastje. Prachtige oude opzetkast , vitrinekast. Grijs spiegelhang kastje ( verkocht). Hang in de brocante keuken een kapstok met hoedenplank of een brocante keukenrek. Hang tussen of naast je keukenkastjes een houten plank.


Brocante hang kastje

Deze kast Joy is tijdloos en past in iedere woonstijl. Zweeds regaal, hangkastje KM051. Alle meubels zijn in de winkel te bekijken. Mooi nostalgisch hangkastje met deurtjes van kippengaas.


Opzoek naar een mooie houten kast , bed of eettafel? Bij TWL vind je in zowel landelijke, brocante als stoere stijl houten meubels voor jouw interieur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts