donderdag 6 november 2014

Double wood whisky

Daarom deze week een post over rotan in huis. Want ja, ook al heb je geen tripje Azië op de planning, de tropen kun je ook gemakkelijk zelf in huis halen. KETER Tuinkast kunststof in rotan -optiek, grijs, 70x50xcm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De boekjes, knuffels, het thee serviesje kunnen er leuk in opgeborgen worden.

Is rotan het nieuwe terrazzo? Kom maar door met dat rotan : van subtiel als in deze stoel tot een gehele kast , wij herhalen: kom maar door! Deze pin is ontdekt door Picadilly Lydia. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Close-up van een fauteuil in rotan met zit- en rugkussens in donkergrijs katoen. Vintage rotan kastje voor aan de muur. Super leuk rektje voor bijvoorbeel planten.

Aan de achterkant zijn twee ogen voor ophangen aan de wand. Dressoir met deuren en laden in loog kleur. Dit dressoir heeft aan de voorkant afgeronde hoeken. Rotan kast met uitneembare planken. Afmetingen: Hoogte 1cm.


Afhaalartikel of in overleg bezorgen. Liana is on-trend en heeft fraaie afgeronde hoeken die de tijdloze esthetiek van deze kast complementeren. Warm essenhout, rotan en glazen lambrisering: met.


Ze pakt het kladblok van het rotan tafeltje, vist een pen uit het blauwe potje. Schrik maar niet hoor, maar in de kast naast de bank staat het senseo apparaat. Grijze rotan kast met lades.


Leuk kastje met een lade en opberg planken. De kast past overal bij, in de slaaplamer of keuken. De kleur van de rotan kast is naturel.


De maat is breed x 32 . Een leukere bijzettafel dan de Valerie vind je haast niet.

De tafel heeft een mooie off-white kleur en een uitschuifbare mand van rotan. Prachtige mooie kasten voor een zeer schappelijke prijs. Hier afgebeeld naast Stoel S 26. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville en House Doctor.


Deze prachtige rotan wieg van Childhome brengt instant sfeer in de kamer. Kasten , dekenkisten, tafels, banken enz. Helemaal vervaardigt uit rotan en tot in de details afgewerkt. Meubels van rotan zorgen ook binnenshuis voor een natuurlijke uitstraling. Ook deze fijne rotan kast is toegevoegd aan mijn shop!


Een goed formaat vind ik het want hij is wat smaller. Rosa kwam uit de rotan schommelstoel overeind en zette het volume van de. Het was nog een heel gedoe om de gasfles in de houten kast open te krijgen. Een kijkje in de keuken- mijn duurzame werkplek aan huis! Grappig hoe trends gaan en na jaren weer terugkomen.


We zijn al een tijdje gewend geraakt aan rotan stoelen. Conditie: Gebruikt Garantie: Geen . Designer Nike Karlsson heeft ervoor gekozen de kast van rotan te maken, omdat dat een natuurmateriaal is wat gezelligheid en kwaliteit . Opbergmand in riet, rotan , kubu, metaal of stof? WEBA heeft zowel grote als kleine opbergmanden.


Kast met deur in rotan , kledingkast , WASKA Met zijn rotan deur, onderscheidt de WASKA-kledingkast zich door zijn zuivere lijnen stevig in de vintage trend . Kast Valerie is voorzien van één lade en twee rotan manden. Deze klassieke kast in de kleur off-white vind je bij Leen Bakker! Mooie rotankast, past bij elk interieur en is voorzien van open schappen en kasten voorzien van een deur. Haal dan de tropen in huis door statement rotan lampen en zitmeubelen.


April and May laten zien hoe je aan deze kast een creatieve draai geeft. Dit product kan niet worden verzonden. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel.


De rieten manden van JYSK zijn praktische sfeermakers voor in je woning. Bekijk het assortiment op JYSK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts